Ben jij de nieuwe Fit Professional of Finance?

Droombanen voor financiële toppers

Als finance professional denk je misschien dat het onmogelijk is om met een vakantiegevoel naar je werk te gaan. Maar als je werk zo tof is dat je er elke dag met plezier heengaat, ontkom je er niet aan. Het vakantiegevoel overvalt je.

Wij zijn ervan overtuigd dat we jouw droombaan hebben. Sterker nog, als we jou eenmaal in je droombaan hebben geplaatst, begint ons werk pas. Wij stellen al onze kennis en ervaring beschikbaar om jouw persoonlijke groei en ambities te realiseren.

Wat we daarvoor terug willen? Enthousiasme, betrokkenheid, inzet en vitaliteit. Onze kernwaarden deskundig, betrokken en vitaal gelden voor alles wat we doen en voor iedereen die met onze organisatie in aanraking komt.

Het Fit Professionals team is jouw thuisbasis

Fit Professionals detacheert jou bij een van onze klanten. Daardoor groei je sneller dan in een ‘gewone’ baan. Door vaker van organisatie te wisselen, ontdek je snel hoe je je talenten op nieuwe manieren kunt inzetten. Je leert je flexibel op te stellen en snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Doordat je onze Fit Course volgt, weet je wat je sterke en minder sterke punten zijn. Je werkt voortdurend aan je soft skills.

Behalve de Fit Course organiseren we kennissessies en bieden we verschillende opleidingstrajecten aan. Met onze vaste maandmeetings bieden we je een thuisbasis. Als je nog maar net je opleiding hebt afgerond, ontfermt een van onze mediors of seniors zich als een mentor over je. Daardoor vind je snel je weg. We gaan op zoek naar jouw droombaan en maken samen een persoonlijk ontwikkelplan. Daarnaast investeren we graag in jouw vitaliteit: onze maandelijkse bootcamps zijn berucht in de financiële wereld.

Bij Fit Professionals werken financials in hart en nieren

Vroeger speelde je niet met Lego, maar maakte je formules in Excel. Dat je over een meer dan gemiddeld analytisch vermogen beschikt, was op de middelbare school al duidelijk. Je droomt ervan om het financiële geweten van een organisatie te zijn en om diepgravend onderzoek te doen.

Alle Fit Professionals hebben een HBO- of WO-opleiding afgerond, zijn ambitieus en vinden het belangrijk om deel uit te maken van een hecht team. Pas afgestudeerde financials, mediors en seniors: iedereen is welkom bij Fit Professionals of Finance.

Spreken we elkaar binnenkort?