fbpx
Droombanen voor financieel medewerkers in Groningen

Ben jij de nieuwe Fit Professional of Finance?

Uitdagende opdrachten voor financiële toppers

Als finance consultant denk je misschien dat het onmogelijk is om met een vakantiegevoel naar je werk te gaan. Maar als je werk zo tof is dat je er elke dag met plezier heengaat, ontkom je er niet aan. Het vakantiegevoel overvalt je.

Wij zijn ervan overtuigd dat we uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties voor je hebben. Sterker nog, als we jou eenmaal aan een opdracht hebben gekoppeld, begint ons werk pas. Wij investeren namelijk graag in onze ambitieuze finance professionals.

Wat we daarvoor terug willen? Enthousiasme, betrokkenheid, inzet en vitaliteit. Onze kernwaarden deskundig, betrokken en vitaal gelden voor alles wat we doen en voor iedereen die met onze organisatie in aanraking komt.

Werken bij een detacheringsbureau in Groningen

Het Fit Professionals team is jouw thuisbasis

Fit Professionals detacheert jou bij een van onze klanten. Daardoor groei je sneller dan in een ‘gewone’ baan. Door vaker van organisatie te wisselen, ontdek je snel hoe je je talenten op nieuwe manieren kunt inzetten. Je leert je flexibel op te stellen en snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving. Doordat je onze Fit Course volgt, weet je wat je sterke en minder sterke punten zijn. Je werkt voortdurend aan je soft skills.

Behalve de Fit Course organiseren we kennissessies en bieden we verschillende opleidingstrajecten aan. Met onze vaste maandmeetings bieden we je een thuisbasis. Als je nog maar net je opleiding hebt afgerond, ontfermt een van onze mediors of seniors zich als een mentor over je. Daardoor vind je snel je weg. We gaan op zoek naar jouw droombaan en maken samen een persoonlijk ontwikkelplan. Daarnaast investeren we graag in jouw vitaliteit: onze maandelijkse bootcamps zijn berucht in de financiële wereld.

Bij Fit Professionals werken financials in hart en nieren

Vroeger speelde je niet met Lego, maar maakte je formules in Excel. Dat je over een meer dan gemiddeld analytisch vermogen beschikt, was op de middelbare school al duidelijk. Je droomt ervan om het financiële geweten van een organisatie te zijn en om diepgravend onderzoek te doen.

Alle Fit Professionals hebben een HBO- of WO-opleiding afgerond, zijn ambitieus en vinden het belangrijk om deel uit te maken van een hecht team. Pas afgestudeerde financials, mediors en seniors: iedereen is welkom bij Fit Professionals of Finance.

Spreken we elkaar binnenkort?

Fit Professionals Dashboard voor finance consultant

Wat betekenen onze kernwaarden voor jou?

Deskundig, betrokken en vitaal

Intern gericht blijken onze 3 kernwaarden uit de tijd, energie en middelen die we investeren om jou goed te leren kennen. We weten waarin je uitblinkt en op welke punten je nog kunt groeien. We bieden je niet alleen permanente educatie aan, we hebben zelfs een eigen trainingsprogramma ontwikkeld: de Fit Course.

We bespreken wat jou drijft en waar je voldoening uit haalt. Zo bieden we je elke dag de gelegenheid om optimaal te presteren en vitaal te blijven.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.