Koen Nederhoff

Over Koen Nederhoff

Toen Koen klein was, wilde hij directeur van de Nederlandse Bank worden. Of machinist. Nu? Koen wil een baan met uitdaging op een plek waar hij zich goed voelt. Vandaar koos hij natuurlijk voor Fit!

Koen vindt de combinatie van de exactheid van cijfers met de psychologie van een grote groep mensen erg interessant. Hij vindt het leuk om erachter te komen hoe dat spel precies werkt. Dit vindt hij zo leuk, dat hij hier wel een boek over zou willen schrijven. Of misschien een kookboek. Hij maakt namelijk onwijs lekkere spareribs! Naast koken houdt Koen van muziek maken met zijn gitaar en sporten. Het liefst gaat hij hardlopen en fitnessen.

Als echte Fitte Financial heeft Koen zijn Perfect Fit bij ons wel gevonden. Hij staat te popelen om zich bij ons verder te ontwikkelen tot echte Finance Professional. Hij ambieert naar een functie als Controller, maar wie weet wat er allemaal nog op zijn pad komt. Eerst maar veel leren en als het kan nog even lekker op reis naar zuidoost Azië!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur