De Fit Finance ontwikkelreis

De mensen zijn het fundament van Fit Professionals en wij investeren in kennis en ontwikkeling om samen met jou te groeien. Wij zijn een kennisvijver voor ambitieuze Finance Professionals. Een werkomgeving met een echt familiegevoel waar wij samen uitdagingen aangaan.

Door detachering maak jij kennis met verschillende finance functies en organisaties. Zo kun je bijvoorbeeld starten op de financiële administratie en doorgroeien naar een rollen als Project Controller, Business Controller of Data Analyst. Detachering, een unieke kans om te kijken waar jouw interesses en talenten liggen om je hier verder in te verdiepen. Nemen wij samen de financiële uitdagingen van onze opdrachtgevers uit handen?

Bekijk onze vacatures

Wat wij bieden?

 • Een hecht team van Finance Professionals en een betrokken organisatie met een familiegevoel
 • Een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat door persoonlijke aandacht, trainingen en coaching
 • Salaris aan de bovenkant van de markt én een leaseauto via ons mobiliteitsbudget
 • Fit en vitaal met ons vitaliteitsbudget t.w.v. € 600 per jaar
 • Inspraak in jouw opdrachtkeuze en gestructureerde opdrachtbegeleiding
 • Uitdagende opdrachten bij gave opdrachtgevers in de rol van Assistent Controller, Project Controller, Data Analyst, Financial Controller, Business Controller of Teamleider.

Klaar voor de uitdaging en het avontuur bij Fit? Let’s make impact!

Solliciteren bij Fit!

Onze FIT ONTWIKKELREIS

Als Interim Finance Professional maak jij een ontwikkelfase door waarbij jij op zoek gaat naar jouw talenten en interesses. Om vanuit daar kennis en ervaring op te doen, jezelf te onderscheiden en klaar te stomen voor de vervolgstappen in jouw carrière. Binnen Fit Professionals onderkennen wij deze ontwikkelreis en staan jou bij door je te prikkelen, trainen en coachen. Wij committeren ons aan jouw groei. Hiervoor hebben wij jouw enthousiasme, vertrouwen en toewijding nodig.

Onze ontwikkelreis kent meerdere stappen als Interim Finance Professionals, van Fit Finance Trainee tot Managing Finance Professional. Zo heeft elke professional perspectief en een uitdaging! Jij kan jezelf blijven ontwikkelen op de inhoud en soft skills. Hierbij vormen jouw talenten en interesses de basis. Op deze wijze ontwikkel jij je tot een veelzijdige Finance Professional die na deze ontwikkelreis klaar is voor de uitdagingen die de arbeidsmarkt jou biedt.

Starten vanuit de basis op de financiële administratie en doorgroeien naar een rol als Financial Controller, Business Controller of Teamleider. Te allen tijde impact makend. Ben jij klaar voor het avontuur?

De Fit ontwikkelreis

 • Dé start van jouw carrière
 • Combinatie van werken en leren
 • Traineeship met groep collega's
0 - 2 jaar

Fit Finance Trainee

Je bent net klaar met je finance studie en wilt graag de eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Lastige vragen waar we je graag bij helpen. Samen geven wij het startschot van jouw carrière in finance.
Starten als Trainee

Fit Finance Professional

Je hebt als Interim Finance Professional al de eerste stappen gezet in je carrière. Na het afronden van het Traineeship of eerdere finance ervaring, ben jij klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én in te zetten bij onze opdrachtgevers.
rol van Finance PRofessional
2 - 5 jaar
 • Blijven leren en ontwikkelen
 • Werken vanuit interesses en talent
 • Verdiepen in een specialisme
 • Nieuwe dingen en continu uitdaging
 • Starten met coachen en begeleiden
 • Toenemende verantwoordelijkheid
5 - 8 jaar

Fit Senior Finance PRofessional

Als Senior Finance Professional heb jij jezelf als Finance Professional ontwikkeld op de inhoud. Jij bent klaar om de kennis over te dragen en te beginnen met coachen en leidinggeven. Jij bent initiatiefrijk, herkent tijdig probleemsituaties en weet deze overzichtelijk en begrijpelijk te conceptualiseren. Oftewel tijd voor de stap naar Senior Finance Professional.
De stap naar Senior

Managing &
Executive Finance Professional

Als Managing en Executive Finance Professional zit het finance en detacheer vak in jouw DNA. Jij acteert vanuit hoog gevoel van kwaliteitsbewustzijn en klant- en resultaatgerichtheid. Dit doe je niet alleen bij jouw eigen opdracht. Je bent een rolmodel binnen Fit en draagt de verantwoordelijkheid voor onze Fitters.

Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van Fit, onze Fitters en de kwaliteit van onze dienstverlening?
Samen gaan wij Fit ontwikkelen
> 8
jaar
 • Coachen en leidinggeven is
  groot deel van je werk
 • Meedenken over commerciële
  en strategische uitdagingen

Nieuwsgierig naar onze ontwikkelreis?

Waarin jij groeit naar de functie van financial controller of business controller en binnen Fit ook uitdagende kansen krijgt?

Neem eens vrijblijvend contact op met Loes om meer te horen over Fit en het avontuur als Interim Finance Professional.

De Fit Opleidingen

Als finance detacheerder zijn onze mensen het hart van onze organisatie. Samen zijn wij Fit en samen zijn wij in ontwikkeling. Het ontwikkelen en opleiden van onze mensen essentieel is voor zowel de groei van onze professionals, onze dienstverlening en Fit.
Elk functieniveau binnen Fit Professionals heeft zijn eigen opleidingsmogelijkheden:
• Starten met het Fit Traineeship
• Fit Digital Leadership voor jouw verdere groei
• Verdieping middels een Post Graduate opleiding
• En continu leren met onze trainingen en Kenniscentrum
Meer weten over de mogelijkheden 🎓
Fit geeft mij veel aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling en geeft mij de ruimte om mijn werk en privé in balans te houden. Een bijzondere combinatie welke mij de energie geeft om op beide vlakken te floreren.
Bas Strikwerda
Bas Strikwerda - Fit Finance Professional en interim Teamleider bij VolkerWessels Telecom

Een greep uit onze opdrachtgevers