De Fit ontwikkelreis

Bij Fit vinden wij het belangrijk om te investeren in kennis en ontwikkeling om zo samen te groeien. Wij zijn een kennisvijver voor ambitieuze finance professionals. Dit alles komt samen in de Fit Ontwikkelreis.

Detachering is een unieke kans om te kijken waar jouw interesses en talenten liggen om je hier verder in te verdiepen. Zo maak jij kennis met verschillende financiële functies en organisaties. Je kunt bijvoorbeeld starten op de financiële administratie en doorgroeien naar een rol als project controller, business controller of data analist. Nemen wij samen de financiële uitdagingen van onze opdrachtgevers uit handen?

Bekijk onze vacatures

Wat wij bieden?

 • Een hecht team van finance professionals en een betrokken organisatie met een familiegevoel;
 • een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat door persoonlijke begeleiding, trainingen en coaching;
 • een salaris aan de bovenkant van de markt én een leaseauto of mobiliteitsbudget;
 • een vitaliteitsbudget t.w.v. €600,- per jaar;
 • inspraak in jouw opdrachtkeuze en gestructureerde opdrachtbegeleiding;
 • uitdagende opdrachten bij gave opdrachtgevers in de rol van controller, data analist of teamleider.

Klaar voor de uitdaging en het avontuur bij Fit?

Solliciteren bij Fit!

de FIT ONTWIKKELREIS

Als finance professional maak jij een ontwikkelfase door waarin jij op zoek gaat naar jouw talenten en interesses. Vanuit daar doe je kennis en ervaring op om jezelf te onderscheiden en klaar te stomen voor de vervolgstappen in jouw carrière. Wij ondersteunen jou tijdens de ontwikkelreis door training, coaching en check-in momenten.

De ontwikkelreis kent meerdere stappen, van finance trainee tot managing finance professional. Zo heeft elke professional perspectief en een uitdaging! Jij kan jezelf op inhoudelijk en persoonlijk vlak blijven ontwikkelen. Jouw talenten en interesses vormen de basis. Op deze manier ontwikkel jij je tot een veelzijdige finance professional die klaar is voor de uitdagingen die de arbeidsmarkt jou biedt.

De Fit ontwikkelreis

 • Dé start van jouw carrière;
 • combinatie van werken en leren;
 • traineeship met collega's.
0 - 2 jaar

Fit Finance Trainee

Je bent net klaar met je studie en wilt graag de eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Dit zijn lastige vragen waar we je graag bij helpen. Samen geven wij het startschot van jouw carrière in finance.
Starten als Trainee

Fit Finance Professional

Je hebt als finance professional de eerste stappen gezet in je carrière. Na het afronden van het traineeship of eerdere finance ervaring ben jij klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én in te zetten bij onze opdrachtgevers.
rol van Finance PRofessional
2 - 5 jaar
 • Blijven leren en ontwikkelen;
 • werken vanuit interesses en talent;
 • verdiepen in een specialisme.
 • Nieuwe dingen en continu uitdaging;
 • starten met coachen en begeleiden;
 • toenemende verantwoordelijkheid.
5 - 8 jaar

Fit Senior Finance PRofessional

Als senior finance professional heb jij jezelf inhoudelijk ontwikkeld. Je bent klaar om de kennis over te dragen en te beginnen met coachen en leidinggeven. Jij bent initiatiefrijk, herkent tijdig probleemsituaties en weet deze overzichtelijk en begrijpelijk te conceptualiseren. Tijd voor de stap naar senior finance professional.
De stap naar Senior

Managing &
Executive Finance Professional

Als managing en executive finance professional zitten zowel finance als detachering in jouw DNA. Je acteert vanuit een groot gevoel van kwaliteitsbewustzijn en klant- en resultaatgerichtheid. Dit doe je niet alleen bij jouw eigen opdracht, maar je bent ook een rolmodel binnen Fit en draagt verantwoordelijkheid voor onze Fitters.

Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van Fit, onze Fitters en de kwaliteit van onze dienstverlening?
Samen gaan wij Fit ontwikkelen
> 8
jaar
 • Coachen en leidinggeven is
  groot deel van je werk
 • Meedenken over commerciële
  en strategische uitdagingen

Nieuwsgierig naar de ontwikkelreis?

Neem vrijblijvend contact op met Loes om meer te horen over Fit en het avontuur als interim finance professional.

De Fit Opleidingen

Samen zijn wij Fit en samen zijn wij in ontwikkeling. Ontwikkeling en opleiding zijn essentieel voor de groei van onze professionals, onze dienstverlening en Fit als organisatie.

Op onze opleidingspagina lees je meer over de mogelijkheden.
Fit geeft mij veel aandacht voor mijn persoonlijke ontwikkeling en geeft mij de ruimte om mijn werk en privé in balans te houden. Een bijzondere combinatie welke mij de energie geeft om op beide vlakken te floreren.
Bas Strikwerda
Bas Strikwerda - Senior finance professional en interim project controller bij NCG

Een greep uit onze opdrachtgevers