Senior finance Professional

Nog meer impact maken als Senior Finance Professional
Als Senior Finance Professional heb jij jezelf als Finance Professional ontwikkelt op de hard en soft skills. Jij bent klaar om te beginnen met coachen en leidinggeven. Op de opdracht en bij Fit Professionals ben jij initiatiefrijk, herkent tijdig probleemsituaties en weet deze overzichtelijk en begrijpelijk te conceptualiseren en over te brengen.

Direct solliciteren
Samen impact maken in finance

Als senior blijven groeien

Jij voelt de organisatie van de opdrachtgever goed aan, doorziet de doelstelling en behoeftes, en past hier de opdracht op aan om waarde toe te voegen en impact te maken! Het is tijd om verder te kijken dan alleen jouw opdracht. Het is tijd dat jouw verantwoordelijkheid toe gaat nemen, het is tijd voor de rol van Senior Finance Professional om nog meer impact te maken.

Ook in de rol van Senior Finance Professional blijft ontwikkelen de basis. Met onze ervaring in finance en detachering binnen Fit Professionals zijn wij jouw sparringpartner en helpen jou verder te ontwikkelen. In deze fase van jouw carrière zijn soft skills essentieel. Bij onze opdrachtgevers en binnen Fit Professionals bieden wij jou een uitdagende en veilige omgeving om met deze skills aan de slag te gaan. Wij zorgen voor de bredere ontwikkeling van jou als persoon en Finance Professional doordat je kan coachen, mee kan denken met Fit en continue kan bijdragen aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Kennis en ervaring die jij mee neemt in de rest van jouw carrière als Finance Professional. Zo leer jij het verschil maken.

De opdrachtsystematiek, het coachprogramma en de opleiding zijn de wijzen waarop wij zorgen dat ook jij als Senior Finance Professional de aandacht krijgt die jouw ontwikkeling nodig heeft. Intern zorgen wij voor training om jou te helpen ontwikkelen op het gebied van communicatie en coaching en heb je daarnaast de mogelijkheid deel te nemen aan Fit Digital Leadership of een vervolgopleiding. Als Senior Finance Professional sta jij niet stil, maar blijf jij jezelf ontwikkelen en wie weet groei jij door binnen Fit Professionals?

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris tussen € 4.000 en € 4.800 bruto per maand
 • Mobiliteitsbudget (€ 750 p.m.) én Vitaliteitsbudget (€ 600 p.j.)
 • Toenemende verantwoordelijkheid met doorgroei naar coachende rol
 • Bijdrage leveren aan de organisatie met ontwikkeling eigen initiatieven
 • Laagdrempelige organisatie met hecht team en leuke activiteiten
Bekijk onze vacatures

Spreekt dit jou aan?

En is het tijd om echt impact te maken door jouw specialisme en interesse verder te ontwikkelen en mensen te coachen? 

Stel je vragen aan onze recruiter Loes. Wil jij liever het verhaal horen van Bas of een van onze andere collega's, laat het Loes weten en wij plannen een gesprek waarin jij alles kan vragen over hun ervaringen.
Foto van Loes
Als Interim Finance Professional heb ik mij vakinhoudelijk kunnen ontwikkelen door trainingen, juiste begeleiding en verschillende opdrachten. Hierdoor ben ik erachter gekomen wat mijn passie is en waar mijn kwaliteiten liggen. De combinatie van mens en finance die beide goed tot uiting komen in mijn opdracht en binnen Fit.
Wendy Bunk
Wendy Bunk - Senior Finance Professional & Interim Controller bij de Zorgzaak

De Fit ontwikkelreis

 • Dé start van jouw carrière;
 • combinatie van werken en leren;
 • traineeship met collega's.
0 - 2 jaar

Fit Finance Trainee

Je bent net klaar met je studie en wilt graag de eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Dit zijn lastige vragen waar we je graag bij helpen. Samen geven wij het startschot van jouw carrière in finance.
Kickstart met het Traineeship

Fit Finance Professional

Je hebt als finance professional de eerste stappen gezet in je carrière. Na het afronden van het traineeship of eerdere finance ervaring ben jij klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én in te zetten bij onze opdrachtgevers.
rol van Finance PRofessional
2 - 5 jaar
 • Blijven leren en ontwikkelen;
 • werken vanuit interesses en talent;
 • verdiepen in een specialisme.
 • Nieuwe dingen en continu uitdaging;
 • starten met coachen en begeleiden;
 • toenemende verantwoordelijkheid.
5 - 8 jaar

Fit Senior Finance PRofessional

Als senior finance professional heb jij jezelf inhoudelijk ontwikkeld. Je bent klaar om de kennis over te dragen en te beginnen met coachen en leidinggeven. Jij bent initiatiefrijk, herkent tijdig probleemsituaties en weet deze overzichtelijk en begrijpelijk te conceptualiseren. Tijd voor de stap naar senior finance professional.
De stap naar Senior

Managing &
Executive Finance Professional

Als managing en executive finance professional zitten zowel finance als detachering in jouw DNA. Je acteert vanuit een groot gevoel van kwaliteitsbewustzijn en klant- en resultaatgerichtheid. Dit doe je niet alleen bij jouw eigen opdracht, maar je bent ook een rolmodel binnen Fit en draagt verantwoordelijkheid voor onze Fitters.

Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van Fit, onze Fitters en de kwaliteit van onze dienstverlening?
Samen gaan wij Fit ontwikkelen
> 8
jaar
 • Coachen en leidinggeven is
  groot deel van je werk
 • Meedenken over commerciële
  en strategische uitdagingen