WIJ ONTZORGEN JOUw organisatie!

Maak kennis met onze dienstverlening en unieke opdrachtsystematiek uitgevoerd door onze ambitieuze finance professionals. Allemaal met als doel, jouw organisatie verder te helpen en te ontzorgen.

Hieronder lees je meer over wat wij bieden om jouw organisatie te ondersteunen en optimaliseren.
Opleidingen in Finance

Hoe fit werkt

Bij Fit Professionals begint de dienstverlening en het maken van impact bij de eerste kennismaking. Ons business team is hoogopgeleid, heeft finance en detacheer ervaring. Hierdoor zit jij met een deskundige aan tafel.

Wij leveren kwaliteit en meerwaarde met onze Fitters, die jou helpt met jouw vraagstukken. Wij kunnen ondersteunen op de administratie of een bijdrage leveren als Project Controller, Financial Controller of Business Controller.
Finance dienstverlening van Fit
Tijd om tot de kern van jouw probleem te komen? Met onze gezamenlijke kennis en ervaring, staan wij voor jou klaar! Bereid je voor op kritische en prikkelende vragen.

Samenwerken, Wat heb jij eraan?


Onze Finance Professionals zijn gemaakt voor het vak en gedreven om waarde toe te voegen. Ze zijn op zoek naar het verhaal achter de cijfers. Het echte Fit DNA kenmerkt zich door de volgende punten:

  • Fitters leggen de lat hoog, zijn kritisch en maken impact!  
  • Fitters identificeren verbeteringen en toveren data om naar stuurinformatie
  • Fitters willen leren en zijn gebrand op persoonlijke ontwikkeling
  • Fitters worden voortdurend getraind, begeleid en geprikkeld
  • Fitters brengen expertise en ondersteunen bij personele uitdagingen of hoge werkdruk
  • Fitters zijn betrokken en onderdeel van het bedrijf
  • Fitters zijn fit van lichaam en geest. Zij brengen frisse energie en een nieuwe dynamiek in jouw team
Interesse in een samenwerking met Fit?

Deze organisaties gingen je voor:

Fit brengt ons CONTINUÏTEIT. De snelheid van de markt is enorm met soms onverwachte uitdagingen. Fit is de perfecte partner om interim posities succesvol in te vullen en prikkelt ons om aansluiting te houden bij de markt.
VolkerWessels Telecom logo
Alexander Mol - VolkerWessels Telecom - Senior Business Controller

Elke organisatie is in beweging

Elke organisatie kampt met zijn uitdagingen. Is jullie markt enorm aan het groeien? Staan de marges onder druk en is er behoefte aan efficiëntie en het verbeteren van processen? 
Wat jouw situatie ook is, bijna altijd staat de financiële afdeling onder druk.
Behoefte aan expertise en capaciteit, maar in de huidige markt weet je niet hoe je dit aan moet pakken?
De benadering van Fit Professionals of Finance is persoonlijk en betrokken. Vanaf de eerste kennismaking weet je dat je te maken hebt met inhoudelijk deskundigen. Omdat we bij Fit allemaal een financiële achtergrond hebben, begrijpen we precies wat je nodig hebt. Wij denken graag met je mee en werken samen aan de oplossing. Wij zijn er niet alleen in het geval van nood. Wij acteren graag als jullie sparringpartner om te kijken wat in jullie situatie de beste oplossing is. Klaar om te sparren?
Fit ontzorgt ons, brengt Frisse energie en een andere dynamiek in het team. In de krappe arbeidsmarkt weten zij snel te schakelen en oplossingen te bieden.
ChemCom industries logo
Elroy Tibbe - ChemCom - Controller en Lid van Operationeel Team

Hoe wij het verschil maken!

Onze unieke opdrachtsystematiek is de succesformule voor onze mensen én onze opdrachtgevers. De manier om de kwaliteit van onze dienstverlening te bewaken, resultaten te boeken en impact te maken.
Fit Professionals of Finance samenwerking ChemCom
We staan in verbinding met onze opdrachtgevers en Fitters om de voortgang te bewaken en echt resultaat te boeken. De opdrachtsystematiek gaat hand in hand met onze HR cyclus en ons coachprogramma.

Op de achtergrond houden we bij onze professional de vinger aan de pols en geven we sturing. Wij gaan in gesprek over wat de Fitter nodig heeft om optimaal te presteren. Dit doen wij door sparsessies, trainingen, coaching en fysieke uitdagingen te bieden. We geven onze mensen persoonlijke aandacht, delen kennis en helpen elkaar.

Wij weten dat een Fitter die aan zijn ontwikkeling en vitaliteit werkt, lekkerder in zijn vel zit en beter presteert. Zo voegen wij op een deskundige, betrokken en vitale manier waarde toe aan jouw organisatie!

Klaar om te sparren?

Heb jij een uitdaging en behoefte aan een sparringpartner? Wij denken graag met je mee en prikkelen je met kritische vragen om het vraagstuk te doorgronden en een oplossing aan te reiken.

Neem contact op met ons Business Team en spar met Erik over jouw vraagstuk om te kijken wat Fit voor jou kan betekenen!
Samen sparren over jouw vraagstuk!