Het Traineeship

Het opleidingsprogramma voor de Trainees binnen Fit. Een programma om jou klaar te stomen voor het werk van Interim Finance Professional. Hierin worden de harde finance skills gecombineerd met de soft skills die jouw effectief laten functioneren en de basis vormen voor jouw verdere carrière als Finance Professional.
Solliciteer bij FIT
Opleidingen in Finance

traineeship, Wat houdt het in?

De perfecte combinatie van werkend leren. En dat met een leuke groep collega's!

Naast jouw opdracht, zal gedurende een periode van 10 maanden trainingen worden gevolgd op de laatste vrijdag van de maand. Samen met een groep Trainees word je met 10 trainingen klaar gestoomd voor het werk als Interim Finance Professional. Met het Traineeship kun jij de ontwikkelde theoretische kennis direct in de praktijk brengen bij jouw opdracht en kun je praktische vraagstukken meenemen naar jouw Traineeship. De ideale leeromgeving voor een startende Finance Professional.

Jaarlijks start het Traineeship in september en bevat een skills en finance gedeelte. Stroom jij eerder in bij Fit, dan kun jij alvast werkervaring opdoen en koppel jij vanaf september de theorie aan de praktijk.
Groep van FIT
Skills
Tijdens het Skills gedeelte ga je samen met een externe coach aan de slag met onderwerpen als Communicatie en Time Management. Je kunt hierbij zelf casussen inbrengen. Samen met je mede-Trainees en coach ga je deze bespreken.

Finance
Het Finance gedeelte leert jou de basis van finance. Het boeken van journaalposten, het lezen van jaarrekeningen en het verhaal achter de cijfers. Hierin bieden wij de mogelijkheid om met jouw opdracht en business cases aan de slag te gaan en gaan wij werken met o.a. Power BI. De tool waarmee je het verhaal achter de cijfers kan achterhalen en data leert visualiseren om het om te toveren naar management informatie.

Na het succesvol afronden van het Traineeship promoveer jij naar de functie van Finance Professional binnen Fit. Nog niet uitgeleerd, kijk dan naar de vervolg opleidingen binnen Fit Professionals.

Ben jij klaar voor de start van jouw finance loopbaan, ben jij klaar voor het Fit Traineeship?
Het traineeship heeft een goede focus op persoonlijke ontwikkeling. Daardoor heb ik veel over mezelf geleerd. Dit heeft me enorm geholpen in de stap van student naar professional.
Niels Oosterhoff - Finance Professional - Voormalig deelnemer van het Fit Traineeship

Fit traineeship, let's go!

Overtuigt van de toegevoegde waarde van de Fit Traineeship? Dan is het tijd om jezelf te ontwikkelen en jouw finance carrière te starten. Solliciteer nu bij Fit en sluit je aan bij ons team!
Gegevens
Bericht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.