Wij zijn fit

Fit Professionals of Finance is een financieel detacheringsbureau gevestigd in Groningen en Zwolle. Ons team bestaat uit jonge, ambitieuze finance professionals die het verschil willen maken bij onze opdrachtgevers. Fit hecht veel waarde aan ontwikkeling en uitdaging. Wij hebben betrokkenheid hoog in het vaandel staan, wat je terug ziet in onze maandelijkse bedrijfsuitjes, de themadagen waarin we kennis delen en onze persoonlijke benadering.
Samen impact maken in finance

Wat maakt fit uniek?

Bij Fit werken we met onze eigen opdrachtsystematiek. Dit is een systematiek waarbij we vooraf de opdracht in kaart brengen, tussentijds evalueren en aan het einde een goede overdracht vastleggen. Zo bewaken we de doelstellingen, maar signaleren we ook kansen en uitdagingen.
Onze Fitters zijn het fundament. We investeren in hun kennis en ontwikkeling om op deze manier deskundig aan de slag te gaan bij onze opdrachtgevers. Daarnaast investeren wij in vitaliteit. Zo hebben we een vitaliteitscommissie die activiteiten organiseert op het gebied van mentale en fysieke gezondheid, maar ook kennis deelt.

We doen meer dan het invullen van tijdelijke vacatures; we gaan voor een duurzame relatie. We bieden een uitdagende en verfrissende werkplek voor onze Fitters. Onder begeleiding dagen wij hen uit om te blijven groeien en ontwikkelen.
Een kijkje in onze dienstverlening?
Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling, persoonlijke aandacht en onze mentale & fysieke gezondheid. Dat maakt ons fit!

Maak kennis met het Fit Team

Fit bestaat uit een jong, ambitieus team van professionals. We stellen ze graag aan je voor!
het Fit team

Fit in ontwikkeling

Onze professionals, onze opdrachtgevers en wij als organisatie zijn in ontwikkeling. Wij kijken continu hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren om mee te gaan met de veranderende omgeving, toenemende informatiebehoefte en vergevorderde automatisering.
Dit doen we onder andere door het opleiden van onze finance professionals. Meer weten over de opleidingsmogelijkheden binnen Fit? Klik dan hier.

We werken samen met deze bedrijven

HEt ontstaan van Fit

Erik Botter en Paulus Kooistra
2015

Oprichting van Fit

Fit Professionals of Finance is in 2015 opgericht vanuit de wens om finance detachering anders vorm te geven, met aandacht voor het vraagstuk bij de opdrachtgevers en met betrokkenheid richting de professionals.

De groei van Fit

Vol enthousiasme startten Paulus Kooistra en Erik Botter hun onderneming als twee gemotiveerde finance professionals met een ondernemershart en oog voor de mens. Startend vanaf de keukentafel werd de verfrissende en positieve impact al snel opgemerkt. Het feit dat Fit Professionals of Finance bloeit en snel groeit, spreekt boekdelen.
2016 2020
Kenniscentrum en trainingen in finance
2021

Nieuwe vestiging en eerste Fit partner

Na het succes in de eerste jaren is Fit verder gegroeid. Tijd voor de volgende stap.
Een tweede kantoor werd geopend in Zwolle om ons netwerk te kunnen bedienen. Naast de groei werd er flink geïnvesteerd in kwaliteit en professionalisering. De volgende stap werd gezet. De eerste Fit partner, Bram van Diepen.

De volgende stappen

Fit Professionals of Finance is een toonaangevende finance detacheerder met SNA certificering die klaar staat om impact te maken.

Fit is uitgegroeid tot een gerenommeerde partij in Nederland, opererend vanuit Groningen en Zwolle. Fit bestaat uit 50 finance professionals en een breed netwerk van zelfstandige professionals.
2022
2023
Werken volgens de Fit Finance methode

aan de slag bij fit

Enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem eens een kijkje tussen onze vacatures. Misschien word jij wel onderdeel van ons team! 

samenwerken

Ben jij klaar voor de impact die Fit kan maken bij jouw organisatie? Of op z'n minst nieuwsgierig naar wat wij doen en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?

Neem contact op over jouw vraagstuk. Samen met het business team staan wij klaar voor jou!
neem contact op
Bram van Diepen