Wij zijn fit

Wij prikkelen en ontwikkelen onszelf en onze opdrachtgevers. Samen zijn wij Fit en met onze ambitieuze Finance Professionals ontzorgen wij onze opdrachtgevers en boeken wij samen resultaat. Ons team kent een onderscheidend familiegevoel en wij maken van Fit een uitdagende, verfrissende en vooral leuke werkplek. Een plek die voelt als thuis, waar je iedereen kan bellen en wij ervoor elkaar zijn en elkaar willen helpen.

Wie wij zijn lees je hier. En impact maken, dat is wat wij doen!
Samen impact maken in finance

Waarom Fit, Wat maakt ons uniek?

Wij onderscheiden ons door als sparringpartner op de inhoud onze opdrachtgevers te prikkelen en helpen te ontwikkelen. Samen in gesprek om het vraagstuk in kaart te brengen, uit handen te nemen en de oplossing te implementeren.
Wij bieden meer dan het invullen van tijdelijke vacatures en handjes. Wij gaan voor duurzame relaties en het maken van impact. Wij doen dit door onze unieke opdrachtsystematiek en met onze onderzoekende en probleemoplossende visie.

Onze Fitters zijn het fundament, waarin wij investeren in hun kennis en ontwikkeling om op deze wijze een kennisvijver te zijn voor ambitieuze Finance Professionals. Wij bieden een uitdagende en verfrissende werkplek. Waar het familiegevoel centraal staat en ontwikkeling de basis is. Onder begeleiding dagen wij onze mensen uit en groeien ze naar all-round Finance Professionals. Professionals die het verschil maken!
Een kijkje in onze dienstverlening?
Wij hechten veel waarde aan ontwikkeling, persoonlijke aandacht en onze mentale & fysieke gezondheid. Dat maakt ons fit!

Maak kennis met het Fit Team

Een hecht team. Een Fit familie!

Samen durven wij anders te zijn, te prikkelen om opdrachtgevers aan het denken te zetten en resultaat te boeken. Samen zijn wij Fit en met onze Finance Professionals maken wij verfrissende impact bij onze opdrachtgevers. Dit doen wij als team en met trots stellen wij het team aan jou voor:
het Fit team

Samen zijn wij Fit en in ontwikkeling

Onze professionals, onze opdrachtgevers en wij als organisatie zijn in ontwikkeling. Wij zijn continu aan het kijken hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren om mee te gaan met de veranderde omgeving, toenemende informatie behoefte en vergevorderde automatisering.
Het opleiden van onze Finance Professionals is hierin de basis en van groot belang voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Met het Fit Traineeship, Fit Digital Leadership en externe opleidingen investeren wij in de kennis van onze mensen. Zo blijven wij leren en verbeteren wij de kwaliteit van onze dienstverlening. Met ons eigen kenniscentrum zijn wij de sparringpartner voor onze Finance Professionals. Zo bundelen wij onze kennis en krachten en maken wij samen een deskundige impact bij onze opdrachtgevers. 

We werken samen met deze bedrijven

HEt ontstaan van Fit

Erik Botter en Paulus Kooistra
2015

Oprichting van Fit

Fit Professionals of Finance is in 2015 opgericht vanuit de wens om finance detachering anders vorm te geven, met aandacht voor het vraagstuk bij de opdrachtgevers en met betrokkenheid richting de professionals.

De groei van Fit

Vol enthousiasme startten Paulus Kooistra en Erik Botter hun onderneming als twee gemotiveerde Finance Professionals met een ondernemershart en oog voor de mens. Startend vanaf de keukentafel werd de verfrissende en positieve impact al snel opgemerkt. Het feit dat Fit Professionals bloeit en snel groeit, spreekt boekdelen.
2016 2020
Kenniscentrum en trainingen in finance
2021

Nieuwe vestiging en eerste Fit partner

Na het succes in de eerste jaren is Fit verder gegroeid. Tijd voor de volgende stap.
Een tweede kantoor werd geopend in Zwolle om ons netwerk te kunnen bedienen. Naast de groei werd er flink geïnvesteerd in kwaliteit en professionalisering. De volgende stap werd gezet. De eerste Fit partner, Bram van Diepen.

De volgende stappen

Fit Professionals is uitgegroeid tot een gerenommeerde partij in het Nederland opererend vanuit Groningen en Zwolle met 50 Finance Professionals en een breed netwerk van zelfstandige professionals.

Een toonaangevende finance detacheerder met SNA certificering die klaar staat om een verfrissende en positieve impact te maken!

Te allen tijde in verbinding met elkaar en genietend van de ontwikkeling die wij samen doormaken.
2022
Werken volgens de Fit Finance methode

De Fit methode

Wij werken met een unieke opdrachtsystematiek, bestaande uit een concreet plan van aanpak met een duidelijke vraagstelling en link met de ontwikkeling van de Finance Professional. Met tussentijdse evaluaties om de voortgang te bewaken. En om de continuïteit te waarborgen en ons werk goed over te dragen sluiten wij af met een eind rapportage. Te allen tijden met begeleiding vanuit het business team.
Zo waarborgen wij de kwaliteit, zo maken wij écht impact!
Ons business team heeft allemaal finance en detacheer ervaring. Hierdoor zit jij met een deskundige aan tafel en zorgen wij op de achtergrond voor de begeleiding en training van onze finance professionals.
Samen zijn wij de sparringpartner voor onze opdrachtgevers en denken mee bij de opdracht.

Fit Professionals is meer dan een detacheerder waarbij een tijdelijke vacature wordt opgevuld ten tijde van bijvoorbeeld zwangerschap of ziekte. Wij geloven in duurzame relaties en gaan een partnership aan. Wij blijven in gesprek over jullie ontwikkelingen en bijbehorende uitdagingen om hierbij mee te denken en waar nodig te ondersteunen. Niet alleen als je hulp nodig hebt, maar juist als je het niet nodig hebt!
Zo maken wij impact bij jou! 🚀

kennis maken

Ben jij klaar voor de impact die Fit kan maken bij jouw organisatie? Of op z'n minst nieuwsgierig naar wat wij doen en wat wij voor jou zouden kunnen betekenen?

Neem contact op en spar met Bram over jouw vraagstuk.
Samen met het business team staan wij klaar voor jou!
samen in gesprek
Bram van Diepen