Fit finance trainee

Het startschot van jouw finance carriere
Je bent net klaar met je finance studie en wilt graag je eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Lastige vragen waar we je graag mee helpen. Samen geven wij het startschot aan jouw carrière in finance.

Starten als Finance Trainee!
Start als Finance Trainee

Aan de slag als Finance trainee

Bij Fit Professionals bieden we je op basis van detachering, een unieke kans om bij verschillende organisaties en in verschillende functies. Zo kan jij kijken wat goed bij jou past en waar jij energie van krijgt. Werken aan de basisvaardigheden als finance professional en in alle rust ontdekken waar jouw interesses liggen en welke kansen uit het toekomstige werkveld er goed bij jou passen.

Met behulp van het Finance Traineeship krijg jij hierin training, coaching en opdrachtbegeleiding om het maximale uit jezelf en de opdracht te halen. Je start het Traineeship samen met een leuke groep collega’s om op een betrokken en vitale manier te werken aan jullie deskundigheid.

Op deze wijze kun jij vanuit een leuke en betrokken organisatie in de keuken kijken bij verschillende opdrachtgevers. Jezelf ontwikkelen als finance professional en op zoek te gaan naar waar jouw talenten en interesses liggen. Met onze opdracht systematiek blijven wij betrokken en begeleiden wij jou op de opdracht. En daarnaast een familie gevoel met het Fit team waarbij wij uitdagingen samen aan gaan en zorgen voor een goede sfeer en leuke activiteiten! Wat wil je nog meer?

Wat bieden wij jou?

 • Vast contract en top startsalaris tussen € 2.650 en € 2.800 bruto p.m.
 • Leaseauto via ons mobiliteitsbudget én een vitaliteitsbudget (€ 600 p.j.)
 • Een traineeship met finance training en opleiding
 • Laagdrempelige organisatie met hecht team en leuke activiteiten
Bekijk onze vacatures

Nieuwsgierig?

Benieuwd of het Fit Finance Traineeship iets voor jou is?

Stel je vragen aan onze recruiter Laura. Als jij liever het persoonlijke verhaal van Alex wil horen. Laat het ons dan weten en wij plannen een gesprek waarin jij alles kan vragen over hun ervaringen.
Laura Wichers Schreur
Na het afronden van de MSc Finance zocht ik een werkgever die kon faciliteren in mijn groei tot finance professional. Bij Fit had ik direct een goede match door de informele maar professionele sfeer en herkenbare kernwaarden. Met het Finance traineeship van Fit staat mijn persoonlijke groei hoog in het vaandel en is er tijdens mijn eerste opdracht direct aandacht voor mijn ontwikkeldoelen met behulp van de opdracht systematiek.
Alex van Zoelen
Alex van Zoelen - Fit Finance Trainee - 2021/2022

De Fit ontwikkelreis

 • Dé start van jouw carrière;
 • combinatie van werken en leren;
 • traineeship met collega's.
0 - 2 jaar

Fit Finance Trainee

Je bent net klaar met je studie en wilt graag de eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Dit zijn lastige vragen waar we je graag bij helpen. Samen geven wij het startschot van jouw carrière in finance.
Starten als Trainee

Fit Finance Professional

Je hebt als finance professional de eerste stappen gezet in je carrière. Na het afronden van het traineeship of eerdere finance ervaring ben jij klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én in te zetten bij onze opdrachtgevers.
rol van Finance PRofessional
2 - 5 jaar
 • Blijven leren en ontwikkelen;
 • werken vanuit interesses en talent;
 • verdiepen in een specialisme.
 • Nieuwe dingen en continu uitdaging;
 • starten met coachen en begeleiden;
 • toenemende verantwoordelijkheid.
5 - 8 jaar

Fit Senior Finance PRofessional

Als senior finance professional heb jij jezelf inhoudelijk ontwikkeld. Je bent klaar om de kennis over te dragen en te beginnen met coachen en leidinggeven. Jij bent initiatiefrijk, herkent tijdig probleemsituaties en weet deze overzichtelijk en begrijpelijk te conceptualiseren. Tijd voor de stap naar senior finance professional.
De stap naar Senior

Managing &
Executive Finance Professional

Als managing en executive finance professional zitten zowel finance als detachering in jouw DNA. Je acteert vanuit een groot gevoel van kwaliteitsbewustzijn en klant- en resultaatgerichtheid. Dit doe je niet alleen bij jouw eigen opdracht, maar je bent ook een rolmodel binnen Fit en draagt verantwoordelijkheid voor onze Fitters.

Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van Fit, onze Fitters en de kwaliteit van onze dienstverlening?
Samen gaan wij Fit ontwikkelen
> 8
jaar
 • Coachen en leidinggeven is
  groot deel van je werk
 • Meedenken over commerciële
  en strategische uitdagingen