Bij Fit impact blijven maken!

Impact maken is wat jij wil, bij Fit en bij onze opdrachtgevers...
Als Managing en Executive Finance Professional zit het finance en detacheer vak zit in jouw DNA en acteer jij vanuit hoog gevoel van kwaliteitsbewustzijn en klant- en resultaat gerichtheid. Niet alleen bij jouw eigen opdracht maar bij andere opdrachten. Jij draagt bij aan de ontwikkeling van onze Fitters en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ik wil kennismaken met Fit
Managing & executive finance professional

Meedenken en beslissen met Fit!

Jij bent een ambassadeur van Fit en bent intern en extern zichtbaar. In verbinding staan met onze Fitters en onze opdrachtgevers is jou op het lijf geschreven. In de rol van Senior Finance Professional heb jij laten zien dat jij niet alleen zelf maar ook andere mensen kan laten groeien. Wil jij impact blijven maken en ben jij klaar voor de volgende stap?

Als Managing en Executive Finance Professional is het belangrijk dat finance en detachering in jouw DNA zit. Jij bent in staat dit uit te dragen naar onze opdrachtgevers en onze Fitters. Verantwoordelijkheid nemen is wat jij doet en kwaliteit heb jij hoog in het vaandel. Niet alleen voor jezelf, ook voor anderen.

In deze rol is het coachen van en leidinggeven aan onze Finance Professionals onderdeel van jouw dagelijkse werkzaamheden en jij weet mensen te motiveren en in hun kracht te zetten. Met jouw kennis en ervaring als ervaren Finance Professional en jouw eigen ontwikkeling op het gebied van coachen en leidinggeven. Ben jij in staat om binnen Fit een grotere rol te vervullen. Jij neemt initiatief bij het plannen organiseren van activiteiten en draagt bij aan de oordeelsvorming en besluitvorming van Fit Professionals.

Met behulp van interne en externe trainingen helpen wij jou de competenties te ontwikkelen die nodig zijn in jouw rol als Managing & Executive Finance Professional. Met kracht een boodschap over brengen, leren coachen en leidinggeven, nadenken over commercie en strategie en samen de kwaliteit waarborgen binnen Fit Professionals. Een unieke rol waarin jij de functie van Finance Professional steeds meer begint te overstijgen en naar het volgende niveau toe groeit met kansen binnen en buiten Fit Professionals.

Onze partner groep en een externe coach is hierbij jouw sparringpartner om jouw werk te verbeteren en jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast help jij de partner groep om hen bij te staan in de commerciële en strategische uitdagingen. Samen maken jullie het plan voor de volgende stappen van Fit Professionals.

Wat bieden wij jou?

 • Marktconform salaris tussen € 4.800 en € 7.500 bruto per maand
 • Mobiliteitsbudget (€ 850 p.m.) én Vitaliteitsbudget (€ 600 p.j.)
 • Leidinggevende en coachende rol binnen Fit met doorgroei potentieel
 • Actieve bijdrage aan kwaliteit en ontwikkeling van Fit
 • Laagdrempelige organisatie met hecht team en leuke activiteiten

Jouw finance carriere in de lift

Werken als senior finance professional

kennis maken

Is de rol van Managing of Executive Finance Professional op jouw lijf geschreven? Heb jij het Fit DNA en herken jij je in onze visie?

Ga in gesprek met Erik en leer Fit en onze Fitters kennen. Neem contact op en wij plannen een gesprek waarin wij elkaar leren kennen en jij alles kan vragen.
Erik Botter
Impact maken is wat wij doen en dat doen wij niet alleen, dat doen wij samen. Als partner groep zoeken wij mensen waarop wij kunnen bouwen, die ons prikkelen en met ons fit verder gaan brengen. heb jij het fit dna en kom jij ons versterken?
Bram van Diepen
Bram van Diepen RA - Partner bij Fit Professionals of Finance

De Fit ontwikkelreis

 • Dé start van jouw carrière;
 • combinatie van werken en leren;
 • traineeship met collega's.
0 - 2 jaar

Fit Finance Trainee

Je bent net klaar met je studie en wilt graag de eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Dit zijn lastige vragen waar we je graag bij helpen. Samen geven wij het startschot van jouw carrière in finance.
Kickstart met het Traineeship

Fit Finance Professional

Je hebt als finance professional de eerste stappen gezet in je carrière. Na het afronden van het traineeship of eerdere finance ervaring ben jij klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én in te zetten bij onze opdrachtgevers.
rol van Finance PRofessional
2 - 5 jaar
 • Blijven leren en ontwikkelen;
 • werken vanuit interesses en talent;
 • verdiepen in een specialisme.
 • Nieuwe dingen en continu uitdaging;
 • starten met coachen en begeleiden;
 • toenemende verantwoordelijkheid.
5 - 8 jaar

Fit Senior Finance PRofessional

Als senior finance professional heb jij jezelf inhoudelijk ontwikkeld. Je bent klaar om de kennis over te dragen en te beginnen met coachen en leidinggeven. Jij bent initiatiefrijk, herkent tijdig probleemsituaties en weet deze overzichtelijk en begrijpelijk te conceptualiseren. Tijd voor de stap naar senior finance professional.
De stap naar Senior

Managing &
Executive Finance Professional

Als managing en executive finance professional zitten zowel finance als detachering in jouw DNA. Je acteert vanuit een groot gevoel van kwaliteitsbewustzijn en klant- en resultaatgerichtheid. Dit doe je niet alleen bij jouw eigen opdracht, maar je bent ook een rolmodel binnen Fit en draagt verantwoordelijkheid voor onze Fitters.

Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van Fit, onze Fitters en de kwaliteit van onze dienstverlening?
Samen gaan wij Fit ontwikkelen
> 8
jaar
 • Coachen en leidinggeven is
  groot deel van je werk
 • Meedenken over commerciële
  en strategische uitdagingen