Fit finance Professional

Tijd voor de volgende stap
Je hebt als Interim Finance Professional al de eerste stappen gezet in je finance carrière. Na het afronden van het Fit Traineeship of eerdere werkervaring, ben jij klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én in te zetten bij onze opdrachtgevers.

Direct solliciteren
Ontwikkel je tot Finance Professional

De rol van Finance Professional

Tijd om vanuit jouw interesses en talenten jezelf verder te verdiepen in jouw specialisme en wij zorgen voor een bijpassende opdracht. Naast ontwikkeling op de inhoud en aandacht voor kwaliteit worden soft skills belangrijker om jouw werk als Finance Professional uit te voeren. In deze rol ga jij groeien op het gebied van communicatie, persoonlijke sensitiviteit en feedback geven.

In de rol van Finance Professional zul jij meer onafhankelijk acteren en als een deskundige en betrokken professional meerwaarde leveren bij onze opdrachtgevers. Vanuit een gedreven houding, waar jij gevraagd en ongevraagd input levert, kansen signaleert en deze kansen grijpt. De opdrachtbegeleiding blijft hierbij essentieel waar wij jou prikkelen en ondersteunen om te zorgen dat wij impact maken en er aandacht is voor jouw ontwikkeling. Onze opdrachtsystematiek vormt hierin de basis en samen met het coachprogramma zijn wij er voor jou!

In deze fase van jouw carrière is het belangrijk om een goede theoretische basis te hebben. Met behulp van onze opleidingen blijven wij jou uitdagen en verder ontwikkelen. Bereid jij jezelf voor op de Finance of the Future met ons Fit Digital Leadership programma waar persoonlijk leiderschap en Data Science centraal staat? Of pak jij de kans om een opleiding tot volgen tot Register Controller? Kansen genoeg en jouw persoonlijke wensen staan hierbij centraal. Niet of, maar waarin wil jij jezelf ontwikkelen, is de vraag!

Vanuit de rol van Finance Professional heb jij de mogelijkheid om door te groeien tot Senior Finance Professional binnen Fit Professionals, waar de verantwoordelijkheid toeneemt en jij begint met coachen!

Wat bieden wij jou?

 • Vast contract en top salaris tussen € 3.000 en € 4.000 bruto p.m.
 • Leaseauto via ons mobiliteitsbudget én een vitaliteitsbudget (€ 600 p.j.)
 • Verdere groei en ontwikkeling met o.a. Fit Digital Leadership
 • Laagdrempelige organisatie met hecht team en leuke activiteiten
Bekijk onze vacatures

Nieuwsgierig?

En is de rol van Interim Finance Professional iets voor jou?

Stel je vragen aan onze recruiter Loes. Wil jij liever het verhaal horen van Silke of een van onze andere collega's, laat het Loes weten en wij plannen een gesprek waarin jij alles kan vragen over hun ervaringen.
Foto van Loes
Binnen Fit worden alle mogelijkheden aangereikt om mijn gestelde doelen te bereiken, zo krijg ik de kans om naast het opdoen van relevant werkervaring ook een de opleiding tot Register Controller te volgen.
Silke Hoekstra
Silke Hoekstra - Fit Finance Professional en Interim Business Controller bij GroenLeven

De Fit ontwikkelreis

 • Dé start van jouw carrière;
 • combinatie van werken en leren;
 • traineeship met collega's.
0 - 2 jaar

Fit Finance Trainee

Je bent net klaar met je studie en wilt graag de eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Dit zijn lastige vragen waar we je graag bij helpen. Samen geven wij het startschot van jouw carrière in finance.
Start als Trainee...

Fit Finance Professional

Je hebt als finance professional de eerste stappen gezet in je carrière. Na het afronden van het traineeship of eerdere finance ervaring ben jij klaar om jouw kennis verder te ontwikkelen én in te zetten bij onze opdrachtgevers.
rol van Finance PRofessional
2 - 5 jaar
 • Blijven leren en ontwikkelen;
 • werken vanuit interesses en talent;
 • verdiepen in een specialisme.
 • Nieuwe dingen en continu uitdaging;
 • starten met coachen en begeleiden;
 • toenemende verantwoordelijkheid.
5 - 8 jaar

Fit Senior Finance PRofessional

Als senior finance professional heb jij jezelf inhoudelijk ontwikkeld. Je bent klaar om de kennis over te dragen en te beginnen met coachen en leidinggeven. Jij bent initiatiefrijk, herkent tijdig probleemsituaties en weet deze overzichtelijk en begrijpelijk te conceptualiseren. Tijd voor de stap naar senior finance professional.
De stap naar Senior

Managing &
Executive Finance Professional

Als managing en executive finance professional zitten zowel finance als detachering in jouw DNA. Je acteert vanuit een groot gevoel van kwaliteitsbewustzijn en klant- en resultaatgerichtheid. Dit doe je niet alleen bij jouw eigen opdracht, maar je bent ook een rolmodel binnen Fit en draagt verantwoordelijkheid voor onze Fitters.

Klaar om bij te dragen aan de ontwikkeling van Fit, onze Fitters en de kwaliteit van onze dienstverlening?
Samen gaan wij Fit ontwikkelen
> 8
jaar
 • Coachen en leidinggeven is
  groot deel van je werk
 • Meedenken over commerciële
  en strategische uitdagingen