Financieel Medewerker / Assistent Controller

Nu je je eerste stappen hebt gezet, krijg je bij Fit de kans om je finance skills verder te ontwikkelen bij verschillende opdrachtgevers. Je krijgt meer tactische en strategische componenten in je functie en krijgt de mogelijkheid om specifieke trainingen en cursussen te volgen.

Wat wij jou bieden

De basis

Een salaris tussen €3000 en €4000 per maand
Een functie voor 36 tot 40 uur per week
25 vakantiedagen
Een contract voor onbepaalde tijd

extra's

Vitaliteitsbudget van €600 bruto per jaar
Leaseauto of mobiliteitsbudget
Een opleidingstraject gericht op jouw ontwikkeling als professional én financial

Financieel Medewerker / Assistent Controller

Wat je gaat doen

Je hebt inmiddels wat werkervaring opgedaan en het is tijd voor een volgende stap in je carrière. Je hebt de basisvaardigheden van finance onder de knie, maar bent natuurlijk nog lang niet uitgeleerd. Dat snappen wij bij Fit!

Je gaat aan de slag bij onze opdrachtgevers als bijvoorbeeld Assistent Controller, Business Analist of Financieel Adviseur. Je houdt je minder bezig met de operationele werkzaamheden en krijgt meer tactische en strategische componenten in je functie. Je krijgt meer verantwoordelijkheden en gaat actief op zoek naar nieuwe uitdagingen. We vinden het belangrijk dat je zelf initiatief toont voor jouw ontwikkeling, zowel op de opdracht als daarbuiten. Vanuit Fit denken we natuurlijk graag met je mee en faciliteren we zoveel mogelijk in wat jij nodig hebt. Je kunt specifieke trainingen of cursussen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van Power BI, Python of UiPath. Ook kun je je kennis inzetten in een rol als coach om collega’s te begeleiden.

Waarom deze functie binnen Fit

Binnen Fit werken we vanuit onze kernwaarden Deskundig, Betrokken en Vitaal. Dit betekent dat wij werken met ambitieuze professionals en toonaangevende opdrachtgevers. We investeren daarnaast in zowel de mentale als fysieke vitaliteit van onze collega’s. Dit doen we door middel van sportsessies, een vrij te besteden vitaliteitsbudget en samenwerkingen met bijvoorbeeld Gezonder Nederland.

Wat je kunt

  • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • een rijbewijs.

Veelgestelde vragen

Welke functies horen bij een Finance Professional?
Wat is de cultuur van Fit?
Wat betekent werken als interimmer voor mij?
Wanneer zie ik mijn collega’s van Fit?

Veelgestelde vragen

Welke functies horen bij een Finance Professional?
Wat is de cultuur van Fit?
Wat betekent werken als interimmer voor mij?
Wanneer zie ik mijn collega’s van Fit?