Ontwikkeling

Binnen Fit staat de ontwikkeling van jou als finance professional centraal. Ontwikkeling en opleiding zijn essentieel voor de groei van jou als professional, Fit als organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Je gaat op zoek naar jouw talenten en interesses om het beste uit jezelf te halen en jezelf voor te bereiden op de vervolgstappen in jouw carrière.
Opleidingen in Finance

fit opleidingen

We bieden interne en externe opleidingsmogelijkheden aan, afgestemd op jouw ervaring en behoefte.
Je kunt starten met het Fit Finance Traineeship. Na het traineeship kun je je verder ontwikkelen met het Fit Digital Leadership, waarin de focus ligt op persoonlijk leiderschap en data science. Verder zijn er mogelijkheden om externe opleidingen te volgen, zoals de Register Controller opleiding of een master Accountancy & Control. Daarnaast zijn er verschillende interne trainingen, zoals een Excel of PowerBI training.

over de opleidingen

0 - 2
jaar

Fit finance Traineeship

De kickstart van jouw finance carrière met het Fit Finance Traineeship. Dit is een programma om jou voor te bereiden op het werk als finance professional. De focus ligt zowel op finance als soft skills.

Enthousiast geworden?
Meer info vind je hier

interne opleidingen

Bereid je voor op de vervolgstappen in jouw carrière!

Na het afronden van het traineeship is het mogelijk om deel te nemen aan stip op de horizon. Dit is een traject van ongeveer een half jaar om samen met jou te kijken naar welk leerpad bij jouw ontwikkeling past. Daarnaast worden er binnen Fit interne trainingen gefaciliteerd en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan modules die gegeven worden door externe trainers.
meer weten
2 - 5
jaar
Fit Digital Leadership
Samenwerken in Finance
> 1
jaar

Volgen van externe opleidingen

Op basis van jouw behoeftes kun je via Fit externe opleidingen volgen. Om jou hierin te faciliteren kun je gebruik van het opleidingsbudget.

Ben je benieuwd naar de ervaring van Silke die de opleiding Register Controller heeft gevolgd?
lees hier meer

Kenniscentrum

Naast de opleidingsmogelijkheden heeft Fit ook een kenniscentrum. Het doel van het kenniscentrum is het kennis en ervaring met elkaar delen om de deskundigheid van alle professionals binnen Fit te vergroten.

Het kenniscentrum bestaat uit verschillende initiatieven gericht op het delen van kennis. Zo hebben we de Fit Themadagen waarin elke keer een nieuw onderwerp centraal staat. Fitters met dezelfde functie of interesse in het onderwerp komen samen om hiermee aan de slag te gaan.
Kenniscentrum en trainingen in finance
Wil je meer weten over het kenniscentrum? In onze blog lees je hier meer over!