Een kijkje in onze fit opleidingen

Bij Fit Professionals of Finance geven wij samen een boost van jouw carrière als Finance Professional. Binnen Fit Professionals staat de ontwikkeling van onze Finance Professionals centraal. Wij committeren ons aan jouw groei en hebben hiervoor jouw enthousiasme, vertrouwen en toewijding nodig.

Jouw ontwikkeling is gegarandeerd met:

●     Het Fit Traineeship om mee te starten
●     Fit Digital Leadership, het programma voor Finance of the Future
●     Optie om bijvoorbeeld de Register Controller opleiding te volgen
●     Continu leren met ons Kenniscentrum en onze trainingen
Opleidingen in Finance

Wij ontwikkelen mensen!

Onze mensen zijn het hart van onze organisatie. Vandaar ons motto: "Samen zijn wij Fit en samen zijn wij in ontwikkeling". Het ontwikkelen en opleiden van onze mensen is essentieel voor de groei van onze professionals, onze organisatie en de kwaliteit van onze dienstverlening. Elk functieniveau binnen Fit Professionals heeft zijn eigen opleidingsmogelijkheden.

Als Interim Finance Professional maak jij een ontwikkelreis door waarbij jij op zoek gaat naar jouw talenten en interesses. Vanuit daar kun je jezelf kennis & ervaring op doen en jezelf ontwikkelen. Op deze manier kun jij jezelf onderscheiden en klaar stomen voor vervolgstappen in jouw carrière.

Wil jij Business Controller worden of graag mens en finance combineren in een functie? Wij staan jou bij in deze ontwikkelreis door je te prikkelen, trainen en coachen. Zo zijn er diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen en buiten Fit Professionals.

Onze Fit opleidingen

Groep van FIT
0 - 2
jaar

Fit Traineeship

De kickstart van jouw finance carrière met het Fit Traineeship. Een programma om jou klaar te stomen voor het werk als Interim Finance Professional met zowel de finance skills als de soft skills.

Ben jij klaar voor de start?
Meer info vind je hier

Fit Digital Leadership

Wil jij je klaar stomen voor de toekomst. Dan is het tijd voor Finance of the Future!

Ons eigen opleidingsprogramma met Data Science en Persoonlijk Leiderschap om jou als Finance Professional vernieuwende en verfrissende impact te laten maken.
Meer over de toekomst
2 - 5
jaar
Fit Digital Leadership
Samenwerken in Finance
> 3
jaar

Volgen van externe opleidingen

Heb jij de behoefte om een externe opleiding te volgen om jouw theoretische basis te ontwikkelen? Wij begrijpen deze behoefte en willen dit graag faciliteren.

Wil jij bijvoorbeeld net zoals Silke de Register Controller opleiding volgen?
Wat is er mogelijk?

Kenniscentrum en trainingen

Naast bovenstaande opleidingen, faciliteren wij interne trainingen om onze professionals te voorzien in hun kennis en ontwikkelbehoefte. Afhankelijk van jouw wensen ontwikkelen wij trainingen en huren externe trainers in om jou de groei te laten doormaken die nodig is.
Kenniscentrum en trainingen in finance
Ons kenniscentrum is jouw sparringpartner bij inhoudelijke vraagstukken en geeft trainingen op het gebied van Power BI, management informatie, begrotingen en accounting.

Wij organiseren kennisdagen op kantoor om gezamenlijk aan een thema te werken. Als team hebben wij veel kennis en ervaring in huis en is het de basis om vragen te stellen, elkaar te helpen en van elkaar te leren.

Samen zijn wij Fit, samen zijn wij in ontwikkeling!