Fit digital leadership

De wereld verandert. En ook het finance vak en onze manieren van werken zijn aan het veranderen. Wij hebben hiervoor het Fit Digital Leadership programma ontwikkeld.

Ga jij mee met deze verandering en bereid jij je voor op Finance of the Future?
Ik ben klaar voor de toekomst!
Opleidingen in Finance

The future: Fit Digital Leadership

Om onze Interim Finance Professionals met werkervaring verder te laten groeien en op het gebied van hun talenten te specialiseren hebben wij het Fit Digital Leadership programma ontwikkeld. Het programma staat in het teken van Finance of the Future. Voor de Finance Professional van de toekomst!

Met het programma maken wij onze Interim Finance Professionals klaar voor de toekomst met onderwerpen als persoonlijk leiderschap en Data Science. De perfecte combinatie van werken en leren, waarbij jij de theorie direct in de praktijk kunt brengen. Tegelijkertijd kun jij praktijk casussen van jouw opdracht mee nemen naar de trainingsdagen en hier direct mee aan de slag gaan. Het programma omvat digitale en fysieke bijeenkomsten, gesprekken met je eigen persoonlijke coach, opdrachten over bijvoorbeeld Python, organisatiekunde, Machine Learning en nog veel meer.
Fit Digital Leadership
Data Science
Een van de onderwerpen van het programma is Data Science. Jij leert data te lezen en begrijpen om vanuit hier data te analyseren en visualiseren om inzicht te geven. Python is een groot onderdeel van deze module. Ook leer je van alles over Machine Learning, AI en FinTech. Power BI is straks een eitje en dankzij VBA kun je binnenkort zelfs programmeren in de Microsoft Office programma’s. Als kers op de taart krijg je informatie over onderwerpen als Support Vector Machines, cryptography en Data Forensics.

Persoonlijk leiderschap
Frans en Pepijn van Rooij van Performance College stomen je klaar op gebied van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze module ga je dieper in op vier onderwerpen:
- Tijdens deze module krijg je inzicht in managementstijlen, de visie, missie en focus van een organisatie en bedrijfsculturen.
- Hiermee leer je de procesmatige aanpak van veranderen, verschillende organisatie stijlen herkennen en omgaan met weerstand.
- Ontwikkeling eigen persoonlijkheid: Hier ontwikkel je je communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden en krijg je inzicht in werken met profielen.
- Procesmatige aanpak: Tijdens deze module leer je meer over tijdmanagement, de principes van Lean en Agile en presenteren.

Jouw FDL mentor
Gedurende het programma word jij bijgestaan door je eigen mentor. Via de mail geef je jouw ontwikkeling door aan de hand van een logboek. Je mentor is zo helemaal betrokken bij jouw reis en is altijd beschikbaar om je te helpen. Elk kwartaal heb je een online sessie en daarnaast is er twee keer per jaar een evaluatiebijeenkomst met alle deelnemers van Fit Digital Leadership. Onder begeleiding neem jij de leiding over jouw eigen leerplan.

Kosten van het Fit Digital Leadership
Die zijn er niet! Althans, niet voor jou. Fit Professionals of Finance investeert hiermee in je toekomst. Dus als je vroegtijdig besluit te stoppen, heb je geen studieschuld, maar werk en voer je een plan uit waarmee Fit de investering kan terugverdienen.

Fit Digital Leadership stoomt jouw klaar voor the Finance of the Future. Een prachtige aanvulling op jouw C.V. dat ervoor zorgt dat jouw ontwikkeling mee gaat met tijd.

Tijd om jezelf klaar te stomen voor de toekomst?
Een super leuke op maat gemaakte opleiding voor een toekomst bestendige Finance Professional! Leert de basis van Data Science, geeft nieuwe inzichten en goed begrip van termen als AI en Neural Networks.
Marcol Helder
Marco Helder - Fit Finance Professional en deelnemer van FDL 2021/2022

Benieuwd naar de toekomst?

Dan is het tijd om jezelf klaar stomen voor Finance of the Future. Schrijf je nu in voor Fit Digital Leadership en combineer dit met de ontwikkelreis als Interim Finance Professional bij Fit Professionals.

Heb jij nog vragen over Fit Digital Leadership neem dan vrijblijvend contact. Indien gewenst brengen wij jou in contact met een van de deelnemers van het Fit Digital Leadership Programma.
Gegevens
Bericht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.