Wil jij een Externe opleiding volgen?

Sommige Finance Professionals hebben de wens om naast hun werk een externe opleiding zoals een postgraduate te volgen. Wij begrijpen deze behoefte en willen hier graag in faciliteren. Zo kun je bijvoorbeeld zoals Silke, aan de Rijksuniversiteit Groningen jezelf opleiden tot Register Controller.

Jouw behoeftes zijn het startpunt en samen kijken wij hoe deze opleiding toegevoegde waarde heeft voor jouw carrière en bij kan dragen aan Fit.
Meer weten over de mogelijkheden?
Opleidingen in Finance

Wat zijn de mogelijkheden?

Kennis en kunde is de basis en daarom ook essentieel voor jouw verdere finance carrière. Binnen Fit doen wij er alles aan om jou met interne programma's en trainingen verder te ontwikkelen. Maar wij begrijpen ook dat sommige van jullie graag nog een opleiding willen volgen.

Wil jij je graag verdiepen in het vak van Business Controller en met de opleiding tot Register Controller, twee letters aan jouw naam toevoegen? Pak deze kans en combineer het avontuur als Interim Finance Professional met een opleiding die jou op prikkelt en jouw theoretische mandje weet te vullen.

Wij zien het belang en gaan graag in gesprek over jouw opleidingswensen. Samen gaan wij dit vorm geven zodat jij jezelf kan ontwikkelen zoals jij dat graag wilt!
Binnen Fit worden alle mogelijkheden aangereikt om mijn gestelde doelen te bereiken, zo krijg ik de kans om naast het opdoen van relevante werkervaring ook een de opleiding tot Register Controller te volgen.
Silke Hoekstra
Silke Hoekstra - Fit Finance Professional & Register Controller student aan de RUG

Iets voor jou?

Wil jij meer weten over de mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen met behulp van een externe opleiding? Of wil jij in gesprek met Silke om meer te weten te komen over haar traject?

Laten wij dan samen in gesprek gaan en jou hierover meer vertellen!
Ik wil in gesprek