Finance Traineeship

Interesse in finance, maar nog geen idee wat je precies wil doen? Benieuwd welke organisatie het best bij jou past? Ontdek het via het Fit Finance Traineeship: een vast contract bij Fit, maar ook de kans om bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen.

Wat wij jou bieden

De basis

Een salaris tussen € en € per maand
Een salaris van €2800 per maand
Een functie voor 36 tot 40 uur per week
25 vakantiedagen
Een vast contract

extra's

3 uur vrijwilligerswerk per kalenderjaar
Vitaliteitsbudget van €600 bruto per jaar
Leaseauto of mobiliteitsbudget
Mogelijkheid tot onbetaald verlof om te reizen

Finance Traineeship

Wat je gaat doen

In het Fit Finance Traineeship word je opgeleid tot een veelzijdige finance professional. Als trainee ben je vast in dienst bij Fit en ga je op interimbasis aan de slag bij verschillende opdrachtgevers om zo te ontdekken welke aspecten binnen de financiële wereld jou het meest aanspreken. Je doet zo veel ervaring op én breidt je netwerk uit.


Leren tijdens het werken

Naast je werkzaamheden op de opdracht volg je maandelijks een training op zowel het gebied van persoonlijke ontwikkeling (60%) als jouw ontwikkeling als financial (40%). Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld time management, gesprekstechnieken, communicatieve vaardigheden, Power BI en Excel. De trainingen vinden plaats onder werktijd en vaak op één van onze kantoren samen met je collega trainees.


> Benieuwd naar de ervaring van (ex)-trainees? Dit lees je hier in onze blog! 
Duur traineeship

Je kunt op ieder moment instromen in het traineeship en direct starten op een opdracht. Zowel in september als in februari kun je starten met het volgen van de trainingen, naast je werkzaamheden bij de opdrachtgever. Je werkt ongeveer één tot twee jaar als trainee aan verschillende opdrachten. Hierna kun je binnen Fit aan de slag als finance professional en je verder ontwikkelen binnen een ander opleidingsprogramma.

> Benieuwd wat je als finance professional kunt verwachten?
Bekijk deze vacature!

Waar je gaat werken

Detachering betekent dat je in dienst bent bij Fit en vanuit daar voor andere bedrijven aan de slag gaat. Je doet binnen allerlei sectoren ervaring op. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij het UMCG, PostNL of Iver Wind.

In het traineeship ontwikkel je jezelf richting een functie als bijvoorbeeld (assistent) controller, business controller, financial controller of financieel medewerker. 

Over Fit

Middels het Fit Finance Traineeship maak je de stap van het studentenleven naar het werkende leven. Dit kan best uitdagend zijn en daar helpen we je graag bij! Zo word je tijdens het traineeship (en daarna) begeleid door een business consultant; jouw contactpersoon en degene die je koppelt aan de juiste opdracht, op basis van jouw interesses en ambities.

Daarnaast organiseren we maandelijks events en leuke uitjes met collega's. Veel van deze activiteiten hebben een informeel karakter waardoor je je collega's goed leert kennen!

wat je kunt

  • Minimaal een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
  • affiniteit met finance;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • een rijbewijs of voornemens deze te behalen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een opdracht gemiddeld?
Hoeveel uur ben ik maandelijks buiten werktijd kwijt aan het Fit Finance Traineeship?
Wanneer kan ik instromen als ik wil deelnemen aan het Fit Finance Traineeship?
Hoe lang duurt het Fit Finance Traineeship?
Hoe is de begeleiding binnen Fit geregeld?

ONS SOLLICITATIEPROCES

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt een opdracht gemiddeld?
Hoeveel uur ben ik maandelijks buiten werktijd kwijt aan het Fit Finance Traineeship?
Wanneer kan ik instromen als ik wil deelnemen aan het Fit Finance Traineeship?
Hoe lang duurt het Fit Finance Traineeship?
Hoe is de begeleiding binnen Fit geregeld?