Efjee Harryvan

Over Efjee Harryvan

Efjee is een enthousiaste, sportieve en vrolijke jongeman. Zijn vrienden zouden hem omschrijven als iemand die altijd voor je klaar staat, altijd te porren is voor een sportieve activiteit en houdt van gezelligheid na de voetbalwedstrijd. Daarnaast is hij fanatiek golfer. Hij speelt al van jongs af aan samen met zijn ouders en zusje.

Vanaf het moment dat hij een studierichting moest kiezen, was het voor Efjee duidelijk dat dit Economie moest zijn. Het leren begrijpen en ontdekken van de processen binnen en organisatie in combinatie met cijfers sprak hem aan. Later, tijdens zijn studie Bedrijfseconomie, begon het te kriebelen. Efjee wilde naar het buitenland. Hij heeft stage gelopen in Kaapstad en in Trondheim. Deze fantastische ervaring zal hij nooit vergeten!

Toen Efjee van Fit hoorde was hij direct geïnteresseerd. De mogelijkheid om te kunnen proeven van meerdere sectoren is precies wat hij nodig heeft. Het lijkt Efjee een geweldige manier om werkervaring en vakkennis op te bouwen. Efjee wil de komende jaren doorgroeien op het gebied van finance, werkzaam zijn binnen een financiële administratie en doorgroeien richting een Controller functie. Efjee gaat georganiseerd en rustig nadenkend te werk en staat open voor ideeën. Hij past goed bij Fit omdat hij een leergierig is en de komende jaren graag gaat ontdekken welke sector en baan nou echt bij hem past.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur