Annemiek van Dijk

Over Annemiek van Dijk

Nadat Annemiek een aantal jaren in Groningen heeft gewoond en gestudeerd, is ze weer terug gegaan naar Wierden. Aan de RUG heeft ze haar bachelor behaald in International Business, waarvoor ze ook een half jaar in Denemarken heeft gestudeerd. Daarna heeft ze haar masters International Business & Management en Business Administration behaald.

Na haar studie wilde Annemiek graag een baan die haar de mogelijkheid geeft om zichzelf verder te ontwikkelen en om te ontdekken wat haar het meest aanspreekt. Toen ze via LinkedIn door Isa werd benaderd, bleek dat de functie van finance trainee bij Fit daar goed bij aansluit.

In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen, kookt ze regelmatig en houdt ze van puzzelen. Verder spreekt ze ook graag af met vrienden en familie. Anderen omschrijven Annemiek als leergierig, analytisch en hard werkend. Tot slot vindt ze het ook leuk om met anderen samen te werken en hoopt ze van iedereen wat te leren.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur