Ruben Kooistra

Over Ruben Kooistra

Ruben zal je niet snel nee horen zeggen. Hij is altijd in voor gezelligheid en nieuwe uitdagingen gaat hij niet uit de weg. Zo zei hij ook geen nee tegen een nieuwe uitdaging bij Fit. Vanaf het eerste moment voelt Ruben zich op zijn plek bij Fit en ziet hij het volledig zitten om zich verder te ontwikkelen in deze mooie omgeving.

Als de werkweek erop zit vindt Ruben het heerlijk om een goede borrelplank op tafel te zetten en gezellig met vrienden wat drankjes te doen. Om naast het werk fit te blijven staat hij wekelijks op het voetbalveld. Ruben komt uit een echte sportfamilie en is al van kleins af aan kind aan huis bij de plaatselijke voetbalclub.

En zie je hem niet op het veld, dan wel op de tribune! Want voetbalwedstrijden bezoeken is een hobby van hem, net als reizen en nieuwe plekken ontdekken. Zo af en toe vliegt hij er graag even tussenuit. Deze avonturier zit dan ook helemaal op zijn plek om zijn passie voor Finance in te zetten bij Fit.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur