Jasmijn Kluivingh

Over Jasmijn Kluivingh

Jasmijn is een enthousiaste, sociale dame die altijd in is voor gezelligheid. In haar vrije tijd houdt ze van een goed glas wijn drinken met vrienden en daar mag een borrelplank zeker niet ontbreken. Geef haar de ingrediënten en zij tovert het om in een prachtige creatie. Daarnaast is ze zo nu en dan te vinden op een festival. Haar vrienden omschrijven Jasmijn als vrolijk, leergierig en iemand waar je op kunt bouwen. Ze is loyaal en staat altijd voor je klaar. 

Om fit te blijven houdt Jasmijn er van om in de vroege uurtjes een stukje te rennen, zodat ze haar dag al met een overwinning begint. Met deze overwinning op zak is de rest van de dag een peulenschil! Zelfs in de winter zit Jasmijn niet stil. Ze staat dan graag met haar ski’s in de sneeuw, waar ze de ene na de andere piste kordaat maakt.

Jasmijn heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de RUG en heeft daarna ook een Master behaald. Door haar minor Controlling is haar interesse in de finance gegroeid. Haar financiële skills verder ontwikkelen en ervaring op doen bij diverse opdrachtgevers is iets waar Jasmijn erg naar uitkijkt. 

De vertrouwelijke en familiaire sfeer kan Jasmijn enorm waarderen aan FIT. Hierdoor is Jasmijn in staat het onderste uit de kan halen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur