Bram van Diepen

Over Bram van Diepen

Bram zorgt ervoor dat iedereen om hem heen stevig in zijn eigen schoenen stapt. Daar krijgt Bram energie van. Die coachende kant heeft Bram altijd al gehad. Zijn jongensdroom was dan ook om basketbalcoach te worden omdat hij zelf veel van basketbal spelen houdt, maar ook omdat hij mensen graag helpt ontwikkelen. Samen op zoek naar hoe wij de individu en het team beter kunnen maken. Bij Fit Professionals of Finance zijn we daarom natuurlijk erg blij met hem!

En we hebben nog veel meer redenen om blij te zijn met Bram. Hij heeft namelijk een uitgebreide achtergrond in de accounting door zijn bijna 11 jaar ervaring als Register Accountant! Hij kan dus ook de Fitters goed coachen bij het oplossen van financiële vraagstukken. En zo hebben we direct de tweede kernwaarde van Fit in Bram teruggevonden: deskundig.

Tsja, met zijn interesse voor basketbal kan het niet anders dat Bram ook vitaal is. Zo houdt hij ervan om zijn eigen grenzen op te zoeken en te verleggen tijdens het hardlopen of zijn thuis work-outs. Vlakbij zijn boerderijtje is een groot bos waar Bram vaak te vinden is. Buiten zijn en in verbinding met zichzelf zorgen voor Bram’s mentale vitaliteit. Met dat boerderijtje heeft Bram trouwens nog grootse plannen. Zijn grote droom samen met Anouk is om de boerderij om te toveren naar een plek waarbij de mens en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Natuurlijk kunnen daar de moestuin en dieren niet bij ontbreken. Betrokken, deskundig en vitaal zijn kernwaarden die Bram en Fit van beide in zich hebben, wat de natuurlijke fit tussen ons verklaart.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur