Remko Hofman

Over Remko Hofman

Remko was nog maar 8 jaar toen hij al riep dat hij bankdirecteur wilde worden. Hij is echt een Financial in hart en nieren. Vooral de combinatie van IT en Finance spreekt hem aan. Remko ziet zichzelf helemaal in een financiële functie binnen een commercieel bedrijf. Bankdirecteur hoeft van hem niet per se meer, als hij maar een uitdagende baan heeft waar hij zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Want Remko is nou eenmaal erg leergierig. Na zijn Bachelor Economics en Business ging hij direct door naar de Master Finance. Remko heeft tijdens zijn Master zelfs een meewerkstage gedaan om ervaring op te doen. Naast leren gaat Remko graag op reis. Hij heeft zijn studie deels in oost Canada gevolgd en kan niet wachten om de rest van Canada te zien.

Maar eerst blijft hij nog even lekker in Groningen met de gezellige cafeetjes. Remko kent ze allemaal want hij is groot fan van speciaalbiertjes. Verder houdt Remko natuurlijk ook van sporten. Hij blijft fit door te tennissen. Deze verstandige Fitter heeft bij ons helemaal zijn plek gevonden!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur