Emy Brekveld

Over Emy Brekveld

Emy heeft graag de touwtjes in handen. Spontane ideeën? Leuk! Maar wel eerst even nadenken of het kan. Emy staat namelijk overal voor open en is een echte aanpakker. Vrienden zouden Emy omschrijven als heel sociaal, wat ook voor opdrachtgevers een mooie eigenschap is in combinatie met haar gestructureerde karakter.

Dat Emy ook ambitieus is blijkt uit de Master Business Administration die zij na haar hbo opleiding Small Business en Retail Management heeft gedaan. Tijdens deze opleiding is ze er achter gekomen dat haar passie binnen de financiële wereld in combinatie met ondernemerschap ligt. Ze wil graag doorgroeien naar Business Controller waarin de verbinding tussen processen, het samenwerken met mensen in combinatie met control haar aanspreekt. Dat Emy veelzijdig is, blijkt ook zeker!

Bij Fit zijn we zo blij met Emy, omdat ze houdt van afwisseling en graag meedenkt. Ervaring opdoen op verschillende opdrachten binnen verschillende opdrachtgevers, daar haalt Emy energie uit. Die opgedane ervaring kan ze in nieuwe opdrachten weer toepassen. Dankzij haar grote betrokkenheid denkt Emy altijd mee met Fit en onze opdrachtgevers.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur