Thomas Ausma

Over Thomas Ausma

Thomas is bij Fit terecht gekomen omdat hij zichzelf graag verder wil ontwikkelen en omdat de kernwaarde vitaliteit hem erg aanspreekt. Na zijn studie Bedrijfseconomie wilde hij graag nog een een volgende stap maken. Met het Traineeship van Fit gaat hij belangrijke praktijkervaring en kennis opdoen. 

De belangrijkste kwaliteiten van Thomas zijn dat hij resultaatgericht werkt en met een kritische blik kan kijken naar een organisatie. Door middel van het Traineeship wil Thomas zich zichzelf ontwikkelen als Finance Professional. Door middel van detachering hoopt Thomas erachter te komen welke functie het beste bij hem past.

Thomas is rustig en nuchter maar houdt ook zeker van gezelligheid en een uitdaging. Tijdens zijn studie heeft hij vijf maanden stage gelopen op Aruba. Hier heeft hij een andere cultuur leren kennen en heeft hij vooral zichzelf als persoon en professional kunnen ontwikkelen.

Zijn grootste passie is voetbal. Hij kijkt graag voetbal maar is ook zelf regelmatig op het veld en in de sportschool te vinden. Sport is belangrijk voor Thomas om zich fit te blijven voelen. Daarnaast vindt hij gezelligheid in zijn vrije tijd belangrijk en drinkt hij graag een biertje. De combinatie van de mogelijkheid zichzelf te ontwikkeling, vitaliteit en sociale activiteiten maakt Thomas een goede match met Fit.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur