Rik Zwiers

Over Rik Zwiers

Tijdens het afronden van zijn dubbele Bachelor Mathematics & Physics is Rik begonnen als werkstudent bij Fit Professionals. Met zijn opleidingen op zak was Rik klaar voor het Fit Traineeship. Ondanks dat zijn studies niet in de Finance richting zijn, heeft hij een sterke affiniteit met Finance en wil dit verder gaan ontdekken. Met een voorliefde voor data en cijfers, de wens om data inzichtelijk te brengen, op zoek te gaan naar verbanden en oplossingen zoeken voor lastige (financiële) vraagstukken, zit Rik helemaal op zijn plek. Rik wil resultaat leveren en daarom streeft hij altijd voor 100%. Een echte Data Analist in wording.

In het dagelijks leven heeft Rik naast werk nog genoeg andere bezigheden. Een voorliefde voor reizen, op stap gaan met vrienden en een lekker hapje eten (met natuurlijk een biertje erbij). Maar ook thuis een filmpje kijken of gamen, daar geniet hij van. Verder houdt Rik van muziek, bijna op elk moment van de dag staat dit wel aan. Fit blijven dat doet Rik natuurlijk ook. Zo speelt hij al 16 jaar hockey en is meerdere keren per week in de sportschool te vinden.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur