Bernie Helms

Over Bernie Helms

Bernie is erachter gekomen dat hij een echt ‘stadsmens’ is: hij houdt van gezelligheid, een leuke hechte vriendengroep om zich heen en nieuwe mensen leren kennen. Af en toe heeft hij wat rust nodig en gaat dan lekker eten of spendeert een avondje op de bank. Ook is sport zijn hele leven al een groot onderdeel geweest. Vroeger speelde hij verschillende balsporten en ondertussen is hij al tien jaar fanatiek aan het gewichtheffen.

Bernie trekt altijd zijn eigen pad. Hij laat zich zo weinig mogelijk beïnvloeden door verwachtingen en meningen van anderen. Egoïstisch is hij echter niet. Hij krijgt er energie van om klaar te staan voor anderen en ze te helpen waar mogelijk. 

Bernie is sociaal en ziet zichzelf als een teamspeler en betrouwbare collega. Daarnaast is hij doelgericht en heeft een goede dosis doorzettingsvermogen. Door zijn genoten studies en zijn werkervaring is zijn analytisch denkvermogen verder ontwikkeld en kan hij zaken procesmatig bekijken. Bernie zoekt een goede balans tussen cijfermatig werken en sociaal en communicatief bezig zijn.

Bernie vindt klantgerichtheid en collegialiteit erg belangrijk. Dit sluit mooi aan op de kernwaarde ‘Betrokkenheid’. Bernie gelooft dat je output, effectiviteit en kwaliteit positief beïnvloed wordt als er een goede balans is tussen hard werken en aandacht voor mentale en fysieke gezondheid. Een goede match dus met onze kernwaarde ‘Vitaliteit’!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur