Maik Rubingh

Over Maik Rubingh

Maik heeft na het behalen van zijn havo diploma een tussenjaar gedaan in Italië. Hij heeft hier 10 maanden bij een gastgezin in Avigliana gewoond, is hier naar school geweest, heeft veel gesport en de taal geleerd. Na dit tussenjaar is hij begonnen met de bachelor International Facility Management aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hierdoor heeft hij geleerd zich snel aan te passen in nieuwe omgevingen, wat goed van pas komt als consultant! 

Tijdens zijn studie kwam Maik erachter dat finance op hem het meeste indruk maakte. Dit bleek uit de vakken financial management en zijn bestuursfunctie als penningmeester bij de studievereniging. Toen hij op LinkedIn de vacature voorbij zag komen voor het finance traineeship bij Fit, werd Maik gelijk enthousiast om zich verder te ontwikkelen in finance. Maik is flexibel, punctueel en streeft er naar overal het maximale uit te halen.

Daarnaast krijgt Maik veel energie van afspreken met vrienden, lekker koken en, wanneer er wordt geracet, Formule 1 kijken. Maik blijft fit door lekker veel te sporten. Zo loopt hij hard, doet hij aan fitness en doet af en toe een rondje op de racefiets.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur