Daniël Hondebrink

Over Daniël Hondebrink

Het liefst zit Daniël de hele dag op zijn motor, maar hij weet als geen ander dat er ook werk aan de winkel is. Daniël is onze gedreven fanatiekeling. Heb je hem nodig? Dan is hij er voor je. Ook midden in de nacht. Je snapt wel waarom wij hem graag als Fitter wilden hebben.

Tijdens zijn studie Finance & Control aan de Hanzehogeschool heeft Daniël zich gestort op talloze nevenactiviteiten, waaronder verschillende bestuursfuncties. Zo heeft hij zich breed kunnen ontwikkelen. Daniel zit niet graag stil en doet liever verschillende dingen tegelijk. Dit het liefste samen met mensen en bedrijven die er voor de volle 100% voor gaan, net als hij. Als het even kan, is hij straks een van de beste BI-consultants van ons land.

Daniël houdt van het werken in een team: met elkaar communiceren, overleggen en afspraken maken. Samen tot een oplossing komen en daarna allemaal zelf aan de slag want zelfstandig is hij ook absoluut. Hij kijkt altijd kritisch naar iedere beslissing en ieder proces. Daniël is niet bang om zijn deskundige feedback en visie met je te delen.

Om nog even terug te komen op die motor: Daniël zou graag nog een keer een lange tocht met de motor maken. Bijvoorbeeld door Scandinavië. Gewoon vertrekken met een klein groepje motorfanaten, en dan maar kijken waar ze uitkomen. Dat is de ultieme vrijheid.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur