Guus Achterweust

Over Guus Achterweust

Guus is sinds maart 2022 in dienst bij Fit Professionals. Na International Business gestudeerd te hebben aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij in contact gekomen met Loes. Detacheren is voor hem een unieke kans om verschillende bedrijven te leren kennen. Met zijn sociale karakter en graag toegevoegde waarde willen leveren, past dit werk ook goed bij hem.

Naast zijn werk bij Fit Professionals, speelt hij waterpolo bij G.S.Z.C. de Walvisch in Groningen. In het tweede herenteam strijdt hij samen met zijn team voor de titel. Guus draagt graag wat extra bij en zo is hij ook naast speler ook vrijwilliger bij het verenigingsleven. Verder vindt hij het leuk om te koken en het nog veel leuker om al het lekkers op te eten.

Bij Fit Professionals hoopt Guus zich de komende jaren te kunnen ontwikkelen als Finance Professional en zo een leuk begin van zijn carrière te hebben. Voor Guus een ideale kans omdat Fit Professionals hem een uitdagende werkomgeving biedt met voldoende aandacht voor zijn ontwikkeling en begeleiding gedurende de eerste jaren. Zo wordt Guus echt in het diepe gegooid bij zijn opdrachtgevers, maar voelt hij altijd de kans om zwembandjes te vragen als hij hulp nodig heeft. Met zijn waterpolo ervaring verwachten wij dat hij deze hulp niet nodig heeft, maar moedigen hem vanaf de kant aan om zich te ontwikkelen binnen Fit. Guus voelt zich erg op zijn plek binnen Fit en hoopt hier de komende jaren een mooie groei door te maken.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur