Karniek Margos

Over Karniek Margos

Als klein jongetje wilde Karniek graag automonteur worden. Net als zijn vader. Tijdens de middelbare school kwam hij er echter achter dat rekenen veel leuker is. Vandaar dat Karniek hard heeft gewerkt en inmiddels in de afrondingsfase van zijn Master Accounting en Control zit.

Een harde werker is Karniek zeker. In zijn vrije tijd helpt hij zijn vader nog wel eens mee met sleutelen aan de auto. Je zou bijna denken dat Karniek alleen maar werkt! Gelukkig heeft deze familieman zeker ook tijd voor de leuke dingen. Hij gaat graag dagjes weg. Samen met zijn vriendin op pad of met vrienden op de motor. Hij blijft fit door vaak te fitnessen samen met zijn broers.

Zijn vrienden en collega’s zien Karniek als eerlijk en sympathiek. Hij is een echte leider en ziet zichzelf daarom ook in een Controller functie met leidinggevende aspecten. Zo kan hij starters en stagiaires begeleiden. Deze betrokken houding past natuurlijk helemaal in het straatje van Fit. Naast Controller worden is zijn grote droom om een mooi huis te kopen. Uiteraard met genoeg ruimte voor een dikke motor en zodat al zijn vrienden en familie op bezoek kunnen komen!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur