Thijs Radersma

Over Thijs Radersma

Thijs is geboren en getogen in het Friese Dokkum, maar heeft genoeg ervaring buiten de ‘provincie’. Thijs is na het afronden van VWO enkele maanden Spaans gaan studeren in Valencia tijdens zijn tussenjaar. Hierna is hij begonnen aan zijn Bachelor International Business aan de Rijksuniversiteit Groningen, waar hij zijn Erasmus exchange programma in Venetië aan Università Ca’Foscari Venezia heeft gedaan. Door deze ervaringen kan hij zich snel aanpassen in nieuwe (internationale) omgevingen, superhandig natuurlijk als gedetacheerde!

Door zijn studie heeft hij een interesse ontwikkeld voor cijfers en het presenteren en toepassen van de cijfers op strategische beslissingen in een bedrijf. Hij kan zich snel nieuwe dingen wijs maken en makkelijk in nieuwe omgevingen aanpassen.

Vrienden en familie zien Thijs als iemand die overal in wil excelleren en altijd alles geeft, maar ook dol is op gezelligheid. In zijn vrije tijd gaat Thijs graag naar de sportschool of voetballen. Ook is hij vaak bezig met taalcursussen. Stedentrips vindt hij daarom ook leuk om de opgedane kennis toe te kunnen passen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur