Anne-Marèll Falkmann

Over Anne-Marèll Falkmann

Anne-Marèll woont, op een paar maanden na, al haar hele leven in Rijssen. Na het behalen van haar havo diploma is ze op avontuur gegaan naar Oostenrijk. Daar heeft Anne-Marèll een paar maanden in Hinterglemm gewoond waar zij destijds haar Änwarter heeft gehaald en skiles heeft gegeven. Na dit tussenjaar is ze begonnen met de bachelor opleiding Bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede die ze succesvol heeft afgerond.

Na het afstuderen is Anne-Marèll begonnen als marketeer maar kwam ze er al gauw achter dat dit werk niet bij haar past. Aangezien ze finance altijd al een interessant en leuk onderdeel van haar studie vond, wilde ze hierin verder en is ze bij Fit terecht gekomen. Het traineeship van Fit spreekt haar aan doordat ze zichzelf verder kan oriënteren in het werkveld en ontwikkelen als persoon.

Vrienden zullen Anne-Marèll omschrijven als sociaal, betrokken en een echte doorzetter. Door haar bedrijfskundige achtergrond is ze ook in staat om de verschillende bedrijfsprocessen te doorgronden.

In haar vrije tijd is Anne-Marèll veel bij de voetbal te vinden. Ze blijft fit doordat ze zelf ook voetbalt in een dames team en daarnaast is ze een fanatieke wintersporter. Naast voetbal vindt ze het leuk om met vriendinnen gezellige uitstapjes te maken, maar een avond Netflix op de bank is ook altijd goed.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur