Stefan Trompetter

Over Stefan Trompetter

Stefan heeft Economics and Business Economics aan de RUG gestudeerd. Tijdens zijn studie was hij al aan het werk bij fit als finance intern en steeds meer beseft hij dat finance dé keuze voor hem was om verder te ontwikkelen.

Het snel en nauwkeurig analyseren van complexe financiële gegevens gaat Stefan goed af. Hij is dan ook Analytisch sterk. Stefan is cijfermatig ingesteld om zo tot de juiste financiële beslissing te komen. Verder speelt hij graag poker en is hij hierdoor gewend om risico's en beloningen af te wegen.

Flexibiliteit en afwisseling als interimmer spreekt Stefan aan. Als consultant binnen opdrachtgevers vind hij het belangrijk om binnen het team te passen en hier zich dan ook voor in te zetten. Op deze manier kan hij de organisatie naar een hoger niveau tillen.

In zijn vrije tijd zit Stefan ook niet stil. Zo is hij actief geweest binnen tennis en voetbal en gaat hij nu graag padellen en hardlopen!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur