Ruth Haaksema

Over Ruth Haaksema

Inmiddels maakt Ruth al een aantal jaar deel uit van het professionals team binnen Fit. Na het succesvol afronden van het Traineeship is Ruth nu volop bezig met haar ontwikkeling door middel van het het Fit Digital Leadership programma.

Ruth heeft inmiddels veel ervaring opgedaan bij onder andere een internationaal accountantskantoor en een groot Nederlands beursgenoteerd bedrijf. Hier zorgde zij voor het juist en tijdig rapporteren van de cijfers. Hier heeft zij hard gewerkt aan het leggen van een brede basis op het gebied van financial accounting. Op dit moment werkt Ruth aan een procesverbeteringsproject bij de overheid waar zij haar financiële kennis kan versterken met haar sociale vaardigheden om mensen te verbinden.

Ze draagt bij aan de uitstraling van Fit Professionals of Finance door hard te werken en zich volledig in te zetten voor haar opdrachtgever. Ze wil nog veel van de wereld zien. Misschien kan ze voor een internationale opdrachtgever aan de slag? Ze houdt zich aanbevolen!

Ruth is al super fit sinds ze als tienjarige op basketbal ging en is inmiddels aan haar achttiende seizoen als basketbalster begonnen! Een nog minder ontdekte hobby is kamperen. Het maakt haar niet zozeer uit waar ze dit doet, als de zon er maar schijnt.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur