Amber Stuivenga

Over Amber Stuivenga

Amber komt uit Assen maar woont al een tijdje in het mooie Groningen. Ze is afgestudeerd aan de opleiding Accountancy aan de Hanzehogeschool Groningen. Naast haar studie is ze altijd actief geweest doordat ze in verschillende commissies heeft gezeten en vrijwilligerswerk heeft gedaan. In haar vrije tijd speelt Amber graag volleybal en vindt ze het leuk om met vrienden af te spreken om bijvoorbeeld op het terras te zitten of koffie te drinken.

Na het afstuderen wilde Amber zich graag verder gaan oriënteren op banen die mogelijk zijn naast de accountancy. Via LinkedIn is Amber benaderd door Laura. Amber had al positieve verhalen gehoord van Guus.

Amber haar goede kwaliteiten zijn dat ze betrokken, leergierig en behulpzaam is. Bij Fit Professionals komt dit goed van pas omdat ze start met het Traineeship en dus veel gaat samenwerken met collega’s. Door het Traineeship kan Amber zichzelf oriënteren in het werkveld en zich verder ontwikkelen als persoon. Amber hoopt in haar tijd bij Fit veel te leren van de diverse collega’s en opdrachten.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur