Laura Wichers Schreur

Over Laura Wichers Schreur

Laura is voor haar studie naar Groningen verhuisd. Tijdens haar studie heeft ze gewerkt als Recruiter in de IT sector en na het afronden van de master Human Resource Management aan de RUG was ze klaar voor een nieuwe uitdaging. Deze heeft Laura gevonden bij Fit.

Laura vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ze is gemotiveerd en als ze een doel voor ogen heeft, zet ze zich volledig in om dat doel te behalen. Vrienden beschrijven Laura als enthousiast en sociaal.

De dynamische werkomgeving van Fit sprak Laura direct erg aan. Daarnaast heeft ze gelijk haar eigen verantwoordelijkheden gekregen en voelt ze veel vrijheid in haar werk. Laura vindt haar collega’s heel open en betrokken en dat vindt ze zo fijn aan werken bij Fit. 

In haar vrije tijd bezoekt Laura graag festivals of is te vinden op het terras om verschillende speciaalbiertjes te proeven. Om fit te blijven gaat Laura naar buiten om te hardlopen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur