Willemijn Tilman

Over Willemijn Tilman

De sociale en punctuele Willemijn maakt alweer een hele tijd deel uit van ons team. In totaal heeft zij 5 jaar via Fit als consultant gewerkt op opdrachten. Gestart op de crediteurenadministratie en doorgegroeid naar Project- en Financial Controller. In haar werk als Controller kon zij haar creativiteit niet volledig kwijt en was benieuwd naar het vakgebied Marketing. Zo is zij bij Fit op kantoor komen werken en nu verantwoordelijk voor de online marketing. 

Willemijn wordt blij van de enthousiaste sfeer die Fit kenmerkt. Binnen het team van Fit voegt Willemijn waarde toe door haar grote betrokkenheid. Die laat ze zien door actief mee te denken en zich volledig in te zetten.

Willemijn vindt een goede balans tussen werk en privé belangrijk om fit te blijven. Ze probeert het werk los te laten zodra ze naar huis gaat. Verder houdt ze ervan om op pad te gaan met vrienden en familie, maar ook om lekker thuis te zijn. Even de batterij opladen!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur