Tirzah van Eulen

Over Tirzah van Eulen

Tirzah is bij Fit terecht gekomen, doordat zij op zoek was naar een finance traineeship om zichzelf verder te ontwikkelen op professioneel vlak en meer ervaring wilde op doen naast haar Master Finance aan de RUG. Met deze ervaringen hoopt zij later een specialisatie te kunnen kiezen waar ze helemaal voor kan gaan.

Resultaatgericht, leergierig en behulpzaam zijn elementen die Tirzah kenmerken. Vrienden en familie zouden haar omschrijven als energiek, optimistisch en ambiteus. Haar inspiratie kan ze kwijt in schilderen en met yoga komt zij heerlijk tot rust na een lange werkdag. Een leuk weetje over Tirzah: zij spreekt zowel Spaans als Portugees, omdat zij tijdens haar studie in Argentinië en Brazilië heeft gewoond!

Om fit te blijven gaat Tirzah graag sporten en houdt er van om nieuwe sporten uit te proberen. Zo volgt ze regelmatig een les spinning, kickboksen of gaat ze zwemmen. Verder experimenteert zij graag in de keuken met ingrediënten uit de toko.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur