Rosa van Triest

Over Rosa van Triest

Als kind wilde Rosa altijd boerin worden. De mentaliteit van hard werken zit er nog altijd in. Ze houdt ervan mensen daarmee positief te verrassen en een indruk achter te laten die lang zal bijblijven. Ook heeft de liefde voor natuur en omgeving aangehouden. Een tochtje met de kajak werkt heerlijk ontspannend!

Rosa bevindt zich het liefste in het engineerings-werkveld en is zich daarin nog volop aan het ontwikkelen. Haar technische achtergrond maakt haar binnen Fit Professionals of Finance de vreemde eend in de bijt! Ze houdt ervan haar creativiteit ergens in kwijt te kunnen. Dit kunnen verschillende creaties zijn: een gerecht, een tekening of het opknappen of opnieuw inrichten van een ruimte. “Van een succesvol, tastbaar resultaat kan ik lang nagenieten”.

Daarnaast heeft ze het altijd leuk gevonden sportief bezig te zijn. Rosa is voornamelijk in de sportschool te vinden, waarbij er getraind wordt volgens het intensieve HIIT-principe. Daarnaast heeft zij in de Corona-piek een passie voor hardlopen ontwikkeld en is zij niet vies van een competitief potje tennis op z’n tijd. Ook denksport mag niet ontbreken; het brein wordt vitaal gehouden door te schaken!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur