Edwin Lok

Over Edwin Lok

Vroeger had Edwin de wens om met zijn handigheid met cijfers de wetenschap in te gaan. Al snel kwam hij tot de ontdekking dat voor hem de economie en het bedrijfsleven tastbaarder en interessanter zijn. Met een kleine omweg is Edwin na een bachelor Technische Bedrijfskunde in Enschede, waar hij nog steeds woont, achter zijn passie voor cijfers aan gegaan en gestart met zijn master Business Administration.

In het werk haalt hij de meeste energie uit onderzoekend aan de slag zijn, data inzichtelijk maken en data gebruiken voor efficiënte besluitvorming.

Zijn omgeving kent hem als een rustig persoon die altijd in is voor een grapje. Edwin kijkt graag naar voetbal, niet in een stadion, maar vanaf de bank als daar tijd voor is. Daarnaast gaat Edwin graag op stap met zijn vrienden

Edwin is bij Fit Professionals terecht gekomen omdat Fit naast de focus op het financiële werk ook de menselijke en vitale kant veel aandacht geeft. Fit past daarom goed bij Edwin en ziet het detacheerwerk ook als een unieke kans om zichzelf te ontwikkelen in verschillende functies en bij verschillende bedrijven. Op deze manier hoopt hij een complete financial te worden voor ieder bedrijf die met data-analyse ervoor zorgt dat een bedrijf op een verantwoorde en gezonde manier functioneert en zijn business kan sturen met de veelzijdige inzichten vanuit de cijfers.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur