Milan Wind

Over Milan Wind

Milan is van jongs af aan al geïnteresseerd in cijfers. Naast een onwerkelijke jongensdroom om Formule 1 coureur te worden toen hij nog maar een jaar of 6 was, had hij altijd in gedachten om te werken in de financiële wereld waar veel cijfers aan te pas komen. Mede hierdoor is Excel door de jaren heen een goede vriend van hem geworden.

Milan heeft aansluitend aan zijn Bachelor Economics & Business Economics zijn Master in Finance afgerond. Tijdens zijn Bachelor heeft hij een bestuursjaar gedaan waarin hij de rol van penningmeester vervulde om alvast boekhoudkundige en bestuurlijke ervaring op te doen. Daarnaast heeft Milan vele commissies gedaan bij de vereniging om actief en betrokken te blijven.

Milan is enorm fan van whisky’s. Niet alleen het drinken en proeven ervan, hij heeft namelijk ook een beginnende collectie. Verder volgt hij de Formule 1 al meer dan 15 jaar op de voet en gaat hij graag naar de kroeg met zijn vrienden.

Milan blijft fit door wekelijks te korfballen, zowel twee maal per week training als op zaterdag een wedstrijd. Daarnaast gaat hij regelmatig op een vrije avond met vrienden naar de sportschool.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur