Hugo Kwant

Over Hugo Kwant

Hugo is geboren en getogen in Groningen en heeft sindsdien de stad niet meer verlaten. Als kind had hij al snel een sterke interesse in cijfers en rekenen. Om deze reden besloot hij jaren later de studie bedrijfseconomie te volgen aan de Hanzehogeschool Groningen. Na het succesvol afronden van zijn hbo-studie, was Hugo nog niet klaar met studeren. Hij besloot verder te gaan aan de Rijksuniversiteit Groningen om daar de master Controlling te volgen.

Tijdens zijn pre-master Controlling kwam Hugo in contact met Fit en kreeg de kans om als bijbaan te werken bij een startup. Gedurende zijn werkzaamheden als intern werd Hugo enthousiast over het Fit Finance Traineeship, mede dankzij de positieve ervaringen en aanmoedigingen van zijn collega's bij Fit. Hij zag in Fit een unieke kans om verschillende bedrijven te leren kennen en zich verder te ontwikkelen op het gebied van finance.

Hugo wordt door vrienden en familie omschreven als sociaal, betrouwbaar en een echte doorzetter. Als financial ligt zijn kracht vooral op het gebied van analytisch inzicht. Hij geniet ervan om complexe financiële vraagstukken te ontrafelen en te vertalen naar passende adviezen voor organisaties. Naast zijn werk haalt Hugo energie uit sporten. Hij hockeyt in het eerste team van MHC Roden en is af en toe te vinden op de padelbaan.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur