Simon Inan

Over Simon Inan

Simon is 22 jaar en woonachtig in het mooie Hengelo. Zijn pad kruiste met Fit toen hij via LinkedIn werd benaderd en zo maakt hij sinds september 2023 deel uit van het Fit team. Uitblinkend in Excel, rekenen en met een kalm temperament, is Simon altijd enthousiast om meer te leren. Zijn persoonlijke motto: Theorie brengt je maar zover" typeert Simon als aanpakker. Hij heeft de ambitie om in de toekomst zelf te ondernemen.

Vrienden en familie beschouwen Simon als een gezellige jongen die fanatiek sport. Een opmerkelijk feitje over Simon? Ondanks dat hij niet direct als een techneut overkomt, heeft hij met succes zijn eigen computer gebouwd. Met vastberadenheid en doorzettingsvermogen ziet hij zichzelf over vijf jaar aan de top, gedreven door zijn toewijding om 'fit' te blijven.

Buiten zijn professionele leven is Simon een sportliefhebber, met een specifieke passie voor fitness. Daarnaast is hij een fervent gamer die graag tijd doorbrengt met COD en Fifa.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur