Martijn Vrugt

Over Martijn Vrugt

Martijn houdt niet van mooie praatjes. Met zijn nuchtere houding focust hij zich op teamwork en zorgt hij voor een prettige en efficiënte samenwerking. Vanwege de direct merkbare teamspirit voelde hij zich meteen thuis bij Fit Professionals of Finance.

Waar Martijn zijn energie uit haalt? Nieuwe uitdagingen aangaan om zichzelf te ontwikkelen. Nieuwe mensen leren kennen om kennis te kunnen uitwisselen. Flexibel als hij is, past hij in ieder team. Hoewel hij van nature eerst de kat uit de boom kijkt, is hij niet bang om naar voren te stappen en de leiding te nemen als dat van hem wordt verwacht.

Tijdens de opleiding Accountancy is de theoretische basis gelegd voor zijn recente werk als Controller en Assistent Accountant. Martijn combineert zijn nauwkeurigheid met plezier in samenwerken en interesse in het verhaal achter de cijfers. Als leergierige en gedreven teamspeler wil Martijn zich de komende jaren verder ontwikkelen tot een veelzijdige Controller.

Martijn vindt het belangrijk om fit te blijven. Hij werkt aan zijn conditie door te fitnessen en te basketballen. Maar het allerliefst gaat hij de bergen in om te klimmen of te skiën. Zo komt hij regelmatig terug in Zwitserland, waar hij geboren is in het destijds ondergesneeuwde Davos.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur