Sander Smit

Over Sander Smit

Na zijn studie International Financial Management afgerond te hebben, wist Sander niet precies wat hij wilde doen. Wat hij wel wist, is dat het iets met cijfers moest worden. Sterke punten van hem zijn dan ook een goede dosis analytisch vermogen en dat hij het leuk vindt om complexe casussen al puzzelend op te lossen.

Na twee maanden door Europa gereisd te hebben, besloot hij de interim wereld in te stappen om zo op zoek te gaan naar wat voor functie bij Sander past en te ontdekken in welke branche hij zichzelf ziet werken. In eerste instantie wilde hij altijd financieel directeur van Feyenoord worden en hij hoopt over een paar jaar te kunnen zeggen in hoeverre hij dit avontuur nog echt aan wil gaan of dat zijn voorkeur toch gaat naar een andere branche.

Sander is een rustige nuchtere jongen die altijd wat wil ondernemen en afkomstig is uit de kop van Overijssel. Nieuwe plaatsen ontdekken en nieuwe dingen uitproberen is wat hij graag doet. Naast zijn werk is hij zelf actief sporter en verzorgt de centrale achterhoede bij de lokale voetbalclub (sv VENO) en doet graag aan hardlopen. Niet alleen het beoefenen van sport maar ook het kijken naar sport is wat Sander graag doet.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur