Isa van den Brekel

Over Isa van den Brekel

Isa is iemand die gestructureerd te werk gaat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Ze is leergierig, behulpzaam, een echte aanpakker en altijd in voor een praatje.

Ze is geboren en getogen in de mooie stad Groningen en nog niet van plan om de stad te verlaten. Ze heeft dan ook een studie HRM afgerond aan de Hanzehogeschool Groningen. Tijdens haar studententijd is ze actief geweest bij de studentenvolleybalvereniging Donitas, waar ze op dit moment nog actief is in de Advies- en Alumni commissie.

Isa blijft fit door te volleyballen en leuke activiteiten te ondernemen met vrienden. Zo is ze geregeld op het terras te vinden met een lekker speciaal biertje en heeft ze afgelopen zomer voor het eerste de wielrenfiets uitgeprobeerd in de Franse bergen. Verder slaat Isa geen wintersportseizoen over en staat zij elk jaar weer op de ski's in de sneeuw! Een bijzonder weetje over Isa? Ze is dol op pannenkoeken met ketchup! 

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur