Haijo Schipper

Over Haijo Schipper

Al als jongetje van 4 jaar oud bedacht Haijo allemaal oplossingen voor hoe Sinterklaas toch nog veilig in Nederland aan kon komen. Toen hij in groep 3 zat vroeg hij zijn ouders al of er nog meer was dan plus en min en leerde al snel vermenigvuldigen, delen, kwadraten en wortel trekken. Nu hij wat ouder is, blinkt Haijo uit in oplossingen verzinnen voor complexe uitdagingen. Hij houdt ervan om die oplossingen concreet te maken en uit te werken, want hij is resultaatgericht. Daarom heeft hij Finance gestudeerd en werkt hij graag met cijfers. 

In zijn vrije tijd houdt Haijo van avontuurlijke reizen. Zo heeft hij in zijn studententijd nog een half jaar in Zuid-Korea gestudeerd en is afgelopen zomervakantie wezen mountainbiken in Noorwegen. Ook leest hij regelmatig biografieën en self-helpboeken in zijn vrije tijd en helpt hij als vrijwilliger het lokale ondernemersnetwerk voor jongeren. 

Heeft u een ingewikkeld financieel vraagstuk? Zoekt u naar een passende oplossing die maatwerk vergt? Dan is Haijo dé geschikte kandidaat.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur