Niels Oosterhoff

Over Niels Oosterhoff

Niels was nog bezig met zijn studie Organisational Management Control aan de Rijksuniversiteit Groningen toen Fit hem uitnodigde voor een gesprek. En hij voelde zich meteen thuis. De persoonlijke betrokkenheid en het streven naar kwaliteit spreken hem erg aan.

Niels wil zich ontwikkelen tot Business Controller. Wat hij graag doet is schakelen tussen verschillende soorten werkzaamheden en ervoor zorgen dat mensen zich betrokken voelen bij het werk. Niels is een echte teamspeler. Hij wil dat iedereen zich goed voelt en vindt het belangrijk om elkaar te helpen. Samen kom je immers echt verder!

Door zijn leergierige houding zul je hem niet snel horen roepen dat iets te moeilijk is. Als hij iets wil bereiken, richt hij zich daarop en weet hij in de meeste gevallen het gewenste resultaat te behalen.

Bij Fit Professionals of Finance waardeert hij de ontspannen sfeer en de laagdrempeligheid. Niels vindt zichzelf best rationeel, maar´een keuze voor een organisatie als Fit maak je met je hart´.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur