Janet van Rijs

Over Janet van Rijs

Al tijdens haar opleiding wist Janet dat ze Controller wilde worden. Haar persoonlijke eigenschappen wijzen duidelijk in die richting: ze zoekt graag naar de oorzaken en verbanden die het verhaal achter de cijfers vertellen. Ze houdt ervan om data te analyseren en rapportages op te stellen. En ze presenteert de data zodanig dat ze begrijpelijk zijn voor non-financials.

Janet houdt van aanpakken. Als ze een doel heeft, gaat ze ervoor. Ook is ze betrouwbaar, rustig en houdt ze van structuur. Dit brengt ze mee naar elke organisatie. Ze wil de zaken goed voor elkaar hebben en ziet het als een uitdaging om processen te verbeteren. Daar gaat ze dan ook doelgericht aan werken, het liefst in een enthousiast team.

Bij Fit voelde ze zich meteen thuis. “Ik had direct een goed gevoel bij Fit. Mijn collega’s zijn betrokken en oprecht geïnteresseerd in elkaar.” Hier kan ze zich verder ontwikkelen in de wereld van Finance en doorgroeien naar een rol als Controller. Het liefst begint ze vandaag nog met het informeren en adviseren van het management. Maar eerst nog even haar droom realiseren: een grote reis maken, bij voorkeur naar Zuid-Amerika.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur