Fariz Mesud

Over Fariz Mesud

Fariz is iemand die gedreven, ambitieus en leergierig is met een sterke focus op zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Hij heeft de studie Finance & Control afgerond aan NHL Stenden. Tijdens zijn studie heeft hij niet alleen zijn kennis in financiën verbreed, maar ook zijn intrinsieke motivatie versterkt om voortdurend te streven naar groei en verbetering. Fariz heeft een grote passie voor voetbal, wat een essentieel onderdeel van zijn leven is. Deze liefde voor voetbal laat zich zowel op het veld als in zijn vrije tijd zien. Alles wat met voetbal te maken heeft, boeit Fariz: van het volgen van wedstrijden tot het deelnemen aan voetbalgerelateerde activiteiten. Het brengt niet alleen plezier maar heeft ook een verbindend element, waar teamgeest en samenwerking centraal staan.

Als iemand met een diverse culturele achtergrond hecht Fariz veel waarde aan principes zoals loyaliteit en betrouwbaarheid. Deze waarden weerspiegelen naast zijn persoonlijke overtuigingen ook zijn professionele benadering. Het streven naar integriteit en eerlijkheid is voor Fariz vanzelfsprekend, zowel in persoonlijke relaties als in zijn werk.

De ultieme droom van Fariz is om ooit te werken bij Ajax, een club die niet alleen synoniem staat voor voetbal van wereldklasse maar ook streeft naar uitmuntendheid in alles wat ze doen. Deze ambitie heeft Fariz geleid naar zijn huidige positie bij Fit, waar hij de ruimte krijgt om zichzelf verder te ontwikkelen en te ontdekken welke functie het best bij zijn passie en vaardigheden past. Bij Fit ervaart hij een dynamische omgeving en een bedrijfscultuur die aansluit bij zijn streven naar groei en prestatie.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur