Iddo Kooistra

Over Iddo Kooistra

Iddo kiest altijd voor een uitdaging. Waarom je opleiding International Business in het Engels doen, als deze ook in het Duits kan? En we geven hem groot gelijk. Al betekende dit wel dat Iddo zijn scriptie in twee talen mocht schrijven voor de RUG. Maar als Iddo iets wil, houdt niets hem tegen. Hij is ontzettend avontuurlijk en heeft nog lang niet genoeg gezien van alles dat de wereld te bieden heeft. Wie weet openen we met Iddo wel een internationale Fit vestiging? Ganz geil!

Ook tijdens het sporten zet Iddo zich voor de volle 100% in. Fietsen vindt hij geweldig. En dan vooral op de racefiets. Zijn grote droom is dan ook om door de bergen te gaan fietsen. Het liefst natuurlijk in Oostenrijk. Daar heeft hij namelijk voor zijn studie een jaar gewoond. Verder wil deze avonturier ook nog graag met een campertje door Amerika reizen. Ambitieus is hij zeker.

Iddo is dus een echte initiatiefnemer. Zowel in zijn werk als in zijn vriendengroep. Hij is er altijd voor iedereen en staat vooraan bij het plannen van leuke dingen. Deze deskundige teamspeler wil je dus zeker als collega.

Hij deinst niet terug voor een lastige situatie. Zelfs niet voor een harde bal die recht op hem afkomt tijdens voetbal. Naast fietsen is Iddo namelijk ook fanatiek aan het voetballen en de keeper van zijn team. Sociaal als Iddo is, vindt hij het af en toe ook heerlijk om zich even terug te trekken. Waar je Iddo dan ook voor wakker kunt maken? Een goed boek. Met een kopje koffie. Gewoon, om écht wakker te worden.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur